account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kelly Verstricht

Professionele begeleiding en uitleg. Heel vriendelijke mensen!

do 22 april 2021

Stijn Coorevits

Zinvol voedingsadvies gekregen op mijn persoonlijke interesses en behoeften. Er werd rekening gehouden met wat ik zelf haalbaar zie en wat totaal niet. Na ieder consult kom ik steeds met 'goede moed' naar buiten.

ma 29 maart 2021

Jonas Van Bogaert

Een hartelijke ontvangst, uitstekende begeleiding en een heldere en professionele uitleg naderhand om gemotiveerd de volgende stap te zetten! Een absolute aanrader! :-)

ma 22 maart 2021

Nele Vanden Abeele

Zeer vlotte en duidelijke begeleiding en uitleg. Er werd tijd gemaakt voor al mijn vragen. Super tevreden!

ma 15 maart 2021