no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Barbara D'hondt

Professionele en degelijke uitleg over verschillende aspecten van het lichaam en de bijhorende doelstellingen. Haalbare doelen worden gezet. Het geeft een boost om ervoor te gaan.

ma 07 mei 2018

Barbara D'hondt

Uiterst professionele aanpak. Grondige uitleg over heel wat aspecten van je lichaam en de uitdagingen. Je krijgt een boost om er voor te gaan.

ma 07 mei 2018

Kenneth Claus

Vriendelijk en professioneel. Heel interessante analyse en trainingsschema op maat.

wo 11 april 2018

Patrick Goethals Patrick

Aangezien ik een vrij mooi resultaat behaald heb kan ik niet anders dan tevreden zijn.Ik heb nu een inzicht van waar ik sta, en hoe ik tot een nog betere conditie en beter resultaat kan komen door gerichter te trainen. Er is bij het opstellen van het trainingsprogramma rekening gehouden met mijn beschikbare tijd en gewenste doelstellingen.

ma 19 maart 2018