account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

J.

Excellent

do 19 juli 2018

Sharon Labaere

Zeer tevreden van de uitleg en begeleiding, dit had ik zeker nodig op mijn doel te bereiken en dankzij jullie ben ik ervan overtuigd dat dit zal lukken, Bedankt voor de tips !

vr 13 juli 2018

Denis Van Driessche

Topervaring bij EnergyLab!! Leuke looptest met uitstekende begeleiding en professionele uitleg nadien. Super!!

do 12 juli 2018

Suzan Maertens

De man die de inspanningstest en bodyscan afnam, weet op een heel verstaanbare manier de cijfertjes uit te leggen. Ik ben met nieuwe info en heel veel bruikbare tips naar huis gegaan. Dankzij zo een test kan ik nu gericht gaan trainen.

wo 04 juli 2018