account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudi Cornelis

Alles is zoals elke keer uitstekend God verlopen..!Thijs geeft altijd een super goede feedback waar wij als loper veel van opsteken.

do 12 december 2019

A. uit Saint-Gilles

x

do 12 december 2019

L.

Zelfs als beginner ben je hier welkom en voel je je meteen goed opgevangen. Je krijgt een duidelijke uitleg, je wordt gemotiveerd tijdens de inspanning en je krijgt een uitgebreid trainingsschema mee.

di 22 oktober 2019

Jochen Delbaere

veel uitleg waar ik iets aan had en uitleg die ik nog niet wist. daarnaast een schema ontvangen waar ik zelf in geloof en mee aan de slag kan. topervaring!

do 17 oktober 2019