account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stijn Coorevits

Ik was aanwezig voor de opvolging van mijn gewicht. Zelf had ik emotioneel een minder weekend achter de rug waardoor ik wat 'down' was. Ik kon op heel veel begrip rekenen van Sarah, de sportdiëtiste, maar tegelijkertijd liet ze niet na om duidelijk te stellen dat mijn gewicht niet oké was en wat er van mij verwacht werd. Het geeft mij een goed gevoel als deskundigen begripsvol zijn maar tegelijkertijd duidelijk stellen waar het op aan komt. Geeft mij veel vertrouwen in hen. Bedankt Sarah!

ma 05 juli 2021

Willem Vannecke

Topbegeleiding en supervriendelijk ontvangen!

ma 21 juni 2021

Steven Bockstaele

Steeds zeer vriendelijk,duidelijke uitleg kort om top service!!

vr 11 juni 2021

J. uit Edegem

Duidelijke uitleg, zeer vriendelijke begeleiding en zeer aangenaam kader.

vr 11 juni 2021