account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dieter Van Lancker

Grondige, vriendelijke en persoonlijke analyse/begeleiding.

di 07 juli 2020

Maarten Van Dromme

Altijd topbegeleiding en duidelijk onderbouwd advies 👌👌

vr 19 juni 2020

Kristof Vanbekbergen

Zeer aangenaam gesprek. Luisterd naar al jouw vragen en geeft er eerlijk haar mening over. Wou dit al een heel tijdje doen en nu spijt van dat ik zolang gewacht heb. Wil je uw voeding wat gezonder zonder al te grote veranderingen raad ik hen toch heel erg aan. Ik ga nu aan de slag met alle tips en binnen paar maand zien ze me zeker terug voor het opvolggesprek. Niet twijfelen, gewoon doen.

ma 15 juni 2020

Sahin Michael

Super.

di 09 juni 2020