account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stijn Coorevits

Een goede opvolging van mijn doelstellingen door de diëtiste. Niet alleen tijdens de consulten maar ook tussendoor. Ik krijg veel gerichte feedback en veel praktische tips. De diëtiste is begripsvol, luistert naar mijn wensen maar zegt tegelijkertijd duidelijk waar het op staat.

ma 23 november 2020

Emmanuel Delaunois

Suivit depuis des années par energy lab dans mon sport qui est le cyclisme sur route et le Vtt. J’ai toujours été ravis du services offert par les centre energy lab.

vr 23 oktober 2020

A. uit Evergem

Looptest en bodyscan werd door Runners Lab met ervaring en nodige zorg uitgevoerd. Achteraf is er tijd om je test voldoende te bespreken. Zo weten we onze werkpunten voor de volgende trainingen. Persoonlijk loopschema ook zeer snel na de test in de mailbox ontvangen. Bedankt Thijs Dekiere

vr 02 oktober 2020

Rolv Vereertbrugghen

Top service. Klantvriendelijk, maar bovenal experts! Het geeft goesting om het trainingsprogramma aan te vatten.

ma 28 september 2020