account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eric Van De Voorde

Zeer vriendelijke ontvangst, proffesionele begeleiding en feed back!

vr 21 juni 2019

Gyon Asselman

Heel professioneel. Goed ontvangst, nemen alle tijd voor je en leggen alles heel duidelijk uit. Het is ook prettig dat je op je eigen fiets de test kunt uitvoeren en na afloop lekker kunt douchen. En je kan voor de deur parkeren.

do 06 juni 2019

Sofie Waem

Geweldige ervaring de conditietest & DXAscan, ook als recreant-sporter. Thijs geeft goed wetenschappelijk onderbouwde uitleg in mensentaal waardoor ik met een gerust hart kan verder trainen naar mijn persoonlijk, realistisch doel. Wetende dat topsporters op dezelfde loopband staan, gaf me een "klein" gevoel maar dat voel je helemaal niet in het feedbackgesprek. Thijs geeft zonder oordeel toelichting en zorgt ervoor dat je ook als recreant volwaardig betekenis kan geven aan bewegen. Dat hoeft niet altijd op topniveau te zijn :-) Bedankt voor de fijne ervaring Energy Lab! Geeft zin om zo voort te blijven doen. Sofie.

wo 05 juni 2019

Anne-marie Spranghers

Was meer dan tevreden. Ook de vriendelijkheid. Meer dan geslaagd een aanrader. Voor sporters.Nu weet ik zelf wat en hoe te trainen. BEDANKT .Anne-marie

ma 03 juni 2019