account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dina Nauwelaerts

Voor mij was dit een eerste aangename ervaring met het concept en de mensen van Energy Lab. Je voelt je persoonlijk begeleid, men vraagt door op je achtergrond, de communicatie voorafgaand, tijdens en na de test waren grondig en begrijpbaar, en als laatste werd ook echt benadrukt dat je nog steeds bij hen terecht kan voor vragen. Top!

vr 19 juli 2019

Denis Van Driessche

Topervaring!! Zeer interessant!!

di 09 juli 2019

Nick Hemmerechts

Het hele proces werd op een aangename en professionele manier aangepakt. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de informatie die ik na de test ontvangen heb.

do 04 juli 2019

Bart Van Damme

Simon is een prima kerel die vertrouwen geeft en tijd neemt op alles deftig uit te leggen. Een oprechte meerwaarde voor de firma.

do 27 juni 2019