account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Bonheiden

Alles was zeer goed in orde

zo 01 maart 2020

J.

Kapel is prachtige locatie en kader om te genieten van een gezellig samenzijn. Genoten van een zeer gevarieerde en excellente zondagsbrunch waarbij een speciale "dankjewel" aan Chris voor de bediening!

zo 02 februari 2020

Roger Cornelis

Eén van de beste brunches die we al gedaan hebben. Veel keuze en zeer vriendelijk personeel. En als het goed is.....komen we terug !!!

zo 12 januari 2020

G.

9

zo 22 december 2019