account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roger Cornelis

Eén van de beste brunches die we al gedaan hebben. Veel keuze en zeer vriendelijk personeel. En als het goed is.....komen we terug !!!

zo 12 januari 2020

G.

9

zo 22 december 2019

Nele Bamps

Fantastische locatie, zeer verzorgd eten. De brunch was heel uitgebreid, met alles erop en eraan. Zelfs een kaas buffet bij het dessertenbuffet. Echt een aanrader !

zo 08 december 2019

Annie Brebels

Zoals steeds heel lekker en verzorgd ! Met een prima bediening ! Wij komen zeker nog terug.

zo 08 december 2019