account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Bortmeerbeek

Het was een gezellige avond, super lekker eten

za 02 februari 2019

A. uit Wespelaar

wij hebben een super lekker NY menu gegeten. Het was vers, meer dan voldoende, mooi gepresenteerd. En dit voor een schappelijke prijs. Top!

di 01 januari 2019

Anoniem Van Win

Kwaliteit was uitstekend van de kerstmenu, super lekker, mals smaakvol vlees, super toffe en vriendelijke bediening, gezellige feeërieke omkadering in het kloosterrestaurant. Goeie koks en je proeft dat de baas/chef kok ah roer staat en zijn zaak in orde houd qua eten en organisatie. Ik raad dit restaurant-brasserie-tearoom Engelenburcht aan, eens je er geweest bent ga je er automatisch terug naar toe. Prijs-kwaliteit een super goeie aanrader. Rudy Van Win en famillie uit Elewijt (Zemst)

di 25 december 2018

A.

Het personeel was super vriendelijk, ook met de kinderen. Het eten was zeer lekker en de prijs viel goed mee. Gezellige brasserie. Zeker een aanrader!

zo 16 december 2018