account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Bertem

Wij brunchten zondag in de Engelenburcht. Van begin (apero) tot einde (dessert) werd alles coronaproef georganiseerd. Aan tafel met eigen bubbel, bediening aan tafel - meer dan genoeg ! Mensen die ons bedienden hebben hun handen supervaak ontsmet. Super ervaring ! Voor herhaling vatbaar zodra het terug mag !

zo 18 oktober 2020

Liliane Van Mol

Zeer tevreden, heel lekker, veel keuze op het menu, zeer veilig!

vr 16 oktober 2020

E. uit Tremelo

Zeer goed

di 13 oktober 2020

Brigitte Mouligneau

Het was heel lekker, zeer vriendelijke ontvangst. Alles super veilig georganiseerd.

vr 09 oktober 2020