account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacques Ven

Wij waren er met 8 personen om te brunchen in de kapel. Heel aangenaam om te zitten. Alles verliep heel vlotjes. Lekker eten van begin tot het einde. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom, wij gaan er zeker terug en wij raden het iedereen aan! Aan het personeel nogmaals van harte bedankt voor de toffe brunch!

zo 14 november 2021

P. uit Elewijt

Mooi kader , zeer verzorgde en lekkere gerechten, uiterst vriendelijke en geduldige bediening. Aangename akoestiek en alle COVID regels in acht genomen. Gezellige temperatuur in de ruimte.

za 06 november 2021

Gitta Van Eekhout

Wij hebben heel lekker gegeten en zijn supergoed bediend ;-)

vr 22 oktober 2021

C.

Niets negatief.

zo 12 september 2021