account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Engelenburcht

Engelenburcht

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Gerda De Vry

Ideale plaats om voor een grote groep (wij waren met 35 personen) te reserveren. Vlotte bediening per tafel, zodat iedereen aan die tafel gelijktijdig kon eten, ongeacht welke hoofdschotel hij besteld had.

zo 17 november 2019

Yolanda Decat

Met groep van 12 personen gaan eten alles in orde , netjes op tijd , lekker eten en leuke bediening :)

vr 18 oktober 2019

Anoniem Paul Baudot

Kwalitatieve en lekkere producten. Zeer vlotte en vriendelijke bediening met een goede aanrader van de wijnen. Meer dan voldoende eten op uw bord.

za 12 oktober 2019

Anoniem Claudia De Cremer

We hebben echt genoten van het zeer lekkere eten en drinken, de mooie tafel, het prachtige kader en de uitstekende bediening van Chris!!! Voor herhaling vatbaar!

zo 01 september 2019