account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eterij Tapperij Salud!

Eterij Tapperij Salud!

In het pittoreske watersportdorpje Scharendijke zit het unieke café Salud. In een sfeervolle bruin-café omgeving zijn er 7 bieren van het vat te proeven en 50 uit de fles waaronder veel trappisten en Zeeuwse bieren. Tevens serveren wij mooie gerechten waar soms ook bier in verwerkt is. Uiteraard serveren wij ook heerlijke seizoensproducten zoals Zeeuwse mosselen en asperges van het Zeeuwse land.

Ons café behoort bij één van de betere café’s van Nederland. Dit wordt door het onafhankelijke horecavakblad Misset Horeca onderschreven, wij behoren reeds meerdere jaren tot de top 100 beste café’s van Nederland.
Op maandag 18 november 2019 zijn wij tijdens een uitreiking in Nijkerk na uitvoerige mystery visits op de 8e plek van Nederland geëindigd!


Een perfect kopje koffie met een lekker stuk huisgemaakt appelgebak, een goede lunch, of diner, hiervoor kunt u terecht in onze gezellige zaak, of op ons (verwarmd) terras.
Stel een vraag
koop cadeaubon