account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Extended Skin Solutions

Extended Skin Solutions

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erika Kwiatkowski

Kom hier al een tijdje! En nu van 2 super leuke en professionele Dames!! Blij met mijn permanente make-up!! 😁😁 Erika

ma 30 november 2020

C. uit Den Dolder

Wat een verandering.! Of wel een verademing!. Dat is dus klantgericht bezig zijn. Super. Heel veel succes.

do 26 november 2020

Kiran Khan

Vriendelijk & proffesioneel

di 17 november 2020

S. uit Nieuwegein

Weer heel fijn geholpen. Goede service

do 22 oktober 2020