account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Extended Skin Solutions

Extended Skin Solutions

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Maarssen

Heel tevreden over het resultaat !! PMU hairstrokes behandeling.

wo 14 oktober 2020

Regina Breeschoten

Sinds de overname van New Skin is de kwaliteit sterk verbeterd. Mijn vragen werden serieus genomen en de dames denken oplossingsgericht. Super tevreden, ik kom binnenkort terug!

vr 09 oktober 2020

K. uit Den Doder

Heel prettig en vakkundig geholpen!!

wo 07 oktober 2020

Will De Jong

Milena, je hebt mij en mijn buurvrouw super goed geholpen! Niets is te veel, je gaat net zo lang door tot het perfect is. Je bent een topper! Gr, mevrouw de jong

wo 07 oktober 2020