account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere

Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt u bij restaurant FINN terecht voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf 12:00 uur kunt u genieten van onze Street Food gerechten (onbeperkt genieten voor een vaste prijs van €24.50 p.p. of los te bestellen!) en bijzondere lunchkaart. Om 17:00 uur serveren wij naast onze Street Food gerechten ook heerlijke vleesspecialiteiten van de houtskoolgrill. Nieuwsgierig naar onze verrassende cocktails, bijzondere whiskys en speciale bieren? Bekijk de bar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Het was de eerste keer dat we bij jullie aten en wij werden echt aangenaam verrast! De aankleding van zowel het restaurant als de maaltijd op het bord was prima verzorgd en het eten was van goed kwaliteit. Wij zullen zeer zeker vaker langskomen!

za 07 december 2019

W.

Was een gezellig en goed resturant

vr 06 december 2019

Rene van der Steen

Het was onze eerste keer, in een woord geweldig!! De ontvangst was een zeer warm welkom, de bediening was fantastisch en het eten was super lekker! Genoten van een geweldige show! We komen absoluut vaker genieten van dit geweldige restaurant

za 30 november 2019

Nick Van Breda

Lekker eten met veel variatie voor een degelijke prijs. Had erg leuk gesprek met de medewerker wat de service nog zoveel beter en authentieker maakte. We komen zeker eens terug!

do 14 november 2019