account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere

Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt u bij restaurant FINN terecht voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf 12:00 uur kunt u genieten van onze Street Food gerechten (onbeperkt genieten voor een vaste prijs van €24.50 p.p. of los te bestellen!) en bijzondere lunchkaart. Om 17:00 uur serveren wij naast onze Street Food gerechten ook heerlijke vleesspecialiteiten van de houtskoolgrill. Nieuwsgierig naar onze verrassende cocktails, bijzondere whiskys en speciale bieren? Bekijk de bar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Geweldige avond gehad. Kwalitatief heel goed eten met een erg mooi concept (all you can share). De bediening en bejegening van het personeel was top!! En de betrokkenheid van de eigenaren bij hun restaurant en hun gasten was meer dan voelbaar. We voelden ons er helemaal verwend. Complimenten en dank voor de gezellige avond.

vr 23 augustus 2019

G.

Super gezellig restaurant waar je lekker ontspannen kan genieten van een hapje en een drankje. Bediening met een lach en heerlijk eten.

zo 18 augustus 2019

Finn Havinga

Top gegeten

vr 16 augustus 2019

Petula Dillema

Heerlijke avond gehad met eten zoals ik het thuis niet kan maken, lieve bediening en goede sfeer. De kinderen waren ook onder de indruk.

wo 14 augustus 2019