account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Fleems

Restaurant Fleems

Brent en Willem van het voormalige pop-up restaurant ‘Heems’ vonden hun toevlucht in het pand van restaurant ‘Flammazien’, om aan een nieuw verhaal te beginnen: ‘Fleems’ Hun missie blijft dezelfde en sluit aan bij wat zij zelf het liefste doen: mensen samenbrengen rond een tafel om te lachen en te genieten van lekker eten en drinken. Die passie, die vlam overbrengen op de gasten, dat is waar 'Fleems' voor staat. De keuken kan omschreven worden als puur, licht, eigentijds, met aroma’s van de bbq en is geïnspireerd op persoonlijke ervaringen, reizen, herinneringen en vooral, op wat de koks zelf graag eten.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Asse

Fantastisch lekker, top service , een ervaring rijker

do 14 oktober 2021

A. uit Dendermonde

Het was alweer van begin tot einde top bij Fleems met een wel zeer gulle all-in lunchformule! Slechts €55 voor apero met hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, glas wijn, flesje water EN koffie! Super lekker en super originele gerechten!

vr 01 oktober 2021

Matthias Vervrangen

Superlekker, lekkere bijpassende wijnen bij elk gerecht en mijn vriendin kreeg zelfs bij de 5-gangen menu steevast een vegetarische optie. Wij komen zeker nog eens terug!

do 23 september 2021

F. uit Dendermonde

Superlekker

wo 22 september 2021