account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Faim

Faim

Faim is een totaalconcept: Restaurant, Shop en Buitenbar In het restaurant is plaats voor 70 personen. De keuken wordt geleid door een jong, dynamisch team. Joris Hoefkens staat achter het fornuis. Joris werkte voordien bij Verso Café (A’pen), Hof van Cleve (Kruishoutem), Volta (Gent), Nuance (Duffel). Arno Lauriks volgt als Chef mee vanuit onze oude locatie op het Kerkplein. Bezielers van het concept zijn de broers Maarten en Thomas, die horeca wil brengen vanuit hun buikgevoel, zoals ze het zelf graag zelf beleven. We werken met pure, seizoensgebonden producten. Lokale leveranciers beschouwen we als een meerwaarde. In de shop bereiden we gezonde lunchgerechten en maaltijden die je eenvoudig thuis kan opwarmen. Ook bieden we delicatessen, wijnen en aperohapjes en dranken aan.
  • Frans/Belgisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Hemiksem

Niet van mijn gewoonte om feedback te geven maar gisteren was alles tiptop van cocktails, voorgerechten, originele tussengerechten, hoofdgerecht, koffie-thee tot de feilloze vriendelijke en spontane bediening. Lang geleden dat we van A-Z zo hebben genoten. Wij komen terug met vrienden.

di 21 juni 2022

H. uit Kontich

Heel verzorgd en lekker eten en topbediening!

za 18 juni 2022

Bosko Gajic

Lekker eten, lekkere wijnen, vriendelijke bediening. Bedankt voor de mooie avond !!!

vr 17 juni 2022

Diane De Winter

Super vriendelijk team, zeer lekker eten, gezellige sfeer

vr 17 juni 2022