account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Faulk

Faulk

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

We hebben een heel mooi avond gehad. Alles was in harmonie. 6 ganden waren heeel heel lekker en fraai gepresenteerd: heel creatievee combinaties van producten, smaken en kleuren. HEt was een culinair feest aan tafel! feestDe prijs /kwaliteit verhouding is zonder meer goed. OOk de timing was prima. De bediening was heel attent en vriendelijk, maar niet opdringerig. Uistekend adres om aan te bevelen en om zeker terug te komen.

di 25 februari 2020

C.

Weer heerlijk gegeten, alles heel goed op smaak, je merkt dat er veel aandacht en passie en liefde in het eten en de begeleidende wijnen/ sappen zitten..

vr 21 februari 2020

O.

Heerlijk gegeten!

wo 12 februari 2020

J.

Heerlijk 6 gangen kerstmenu gegeten bij Faulk. het eten was super lekker, heel originele gerechten gegeten, mooi op elkaar afgestemd. Gezellig ingericht restaurant. Leuk dat de kok iets vertelde over de gerechten. De eigenaresse wist enorm veel van wijn. Wijnkeuze was uitstekend passend bij het menu.

wo 25 december 2019