account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Faulk

Faulk

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Afhalen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lex Visser

Zeer fijne ambiance en zeer goed en lekker gegeten. Leuke spontane bediening, we komen zeker weer terug

za 10 oktober 2020

Inge de Groot-van de Westelaken

Het is altijd goed eten bij Faulk. Heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Wij komen er regelmatig en worden iedere keer weer verrast door het hoge niveau van eten voor een betaalbare prijs. Sfeer is er goed en bediening idem dito.

zo 04 oktober 2020

P. uit Blaricum

Wederom subliem

zo 04 oktober 2020

Lianne Koorn

We hebben heerlijk gegeten bij Faulk! We kozen voor het 5-gangen menu met bijpassend wijn- en saparrangement. Het saparrangement was echt heel leuk! De maitre kende de producten goed en had er mooie verhalen bij. Evenals de wijnen. Het eten, 2 keer vis, 1 keer vega, 1 keer vlees + dessert was goed op smaak. Verschillende zuren en subtiele groentesmaken gecombineerd met verse vis en een heerlijk stukje eend (mijn favoriet). Het dessert was prima en prachtig opgemaakt. De ambiance is heel ongedwongen, simpele houten tafeltjes en stoelen wekken het gevoel dat je in een gezellige bistro zit, dan is de kwaliteit van het eten een extra leuke verrassing. We komen zeker terug!

di 22 september 2020