account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Felix Pakhuis

Felix Pakhuis

Het restaurant is een ontmoetingsplek met een uniek interieur waar aandacht is voor kunst, literatuur, actualiteit, maar vooral… gastronomie én huiselijke gezelligheid.

Chef Andy De Cremer en zijn creatieve team ontvangen u heel graag voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, telkens gespekt met dagverse suggesties en een gezonde focus op seizoenproducten.

Van maandag tot donderdag openen we uitsluitend onze deuren voor groepen. Mail groepen@felixpakhuis.nu voor onze unieke groepsformules.

Op zaterdag kan u komen brunchen om 10u. Op zon- en feestdagen kan u van ons buffet genieten om 10u en om 12u30. Elke week presenteren we een buffet à volonté, waarop zowel ‘ontbijtklassiekers’ (broodvariëteiten, croissants, eieren, spek, kazen, vleeswaren & charcuterie, verschillende fruitsappen) als hartige gerechten (salades, gerookte zalm,…) én een selectie desserts te vinden zijn. Altijd een beetje anders, maar steeds voor elk wat wils! Koffie, thee, waters en fruitsap zijn inbegrepen. Deze verwennerij kost 22,50 euro per persoon. Voor 27,00 euro krijgt u er een glaasje bubbels bij!
  • Rokersruimte
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • Terras
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Wellens

Zeer vriendelijk personeel en verfijnde keuken. Fantastisch nieuwjaarsfeestje gehad!

ma 31 december 2018

Freddy Van Laethem

Het was weerom ne voltreffer.... Het was een tijdje geleden dat we langs kwalen, en dit moet gezegd .... Het aanbod en kwaliteit NOG beter,, net als de lokatie waar het rijke en gevarieerde aanbod aan versheid stond geëtaleerd !!!

zo 30 december 2018

Tycho Lootens

Superleuk concept, mooie locatie, vriendelijke bediening. We hebben er 4u gezeten, maar voelde aan als een paar minuten. Ik heb een heel gezellige avond gehad. Een absolute aanrader!

do 20 december 2018

L. uit Zwijndrect

Het was jammer dat het rustig in de zaak was,het is gezelliger wanneer er meer mensen aanwezig zijn,dat is persoonlijk natuurlijk,het eten was echt heel erg lekker,ik was samen met een vriendin wij houden allebei van koken en lekker eten en de gerechtssecretaris waren stuk voor stuk erg lekker.

zo 16 december 2018