account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Festival

Festival

In Gent juist achter het "Sint Jorishof" (Cour St George) hebben wij nog een restaurant, iets of wat verscholen maar zeker niet minder.
Een zusje van Amadeus noemen wij deze omwille van zijn bekende spare-ribs die er te verkrijgen zijn zoals ook die beroemde aardappel met zijn heerlijke kruidenboter.
Toch is het concept net iets anders, naast de "Amadeus Spare-ribs" hebben wij daar ook Kippen vers van het spit, gegrilde beenham en in het seizoen de heerlijke mosselen.
Naast deze gerechten zijn er nog een paar andere te nuttige in een zeer uniek decor van wereldbollen, boeken en andere grappige en leuke snuisterijen.
Wederom een unieke zaak met een unieke speciale inrichting waar het decor het eten nog smakelijker zal maken, de muziek is er gezellig en nodigt vaak op latere avond de mensen uit om een dansje te doen, Eten, drinken, dansen, allemaal mogelijk in ons FESTIVAL restaurant.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag