account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fico

Fico

Per 1 november zijn chefkok Menno van der Pol en bedrijfsleider Norbert Zunnebeld de nieuwe eigenaren van FICO. Zij runnen samen ook al het restaurant in de watertoren bij Heuveloord, WT Urban Kitchen, en blijven dat ook doen.

In het pand met een unieke architectuur en een sfeervol en sexy interieur geniet u van smaken en eigentijdse combinaties, met soms een knipoog naar het klassieke. Menno: “We hebben gezamenlijk een restaurant voor ogen dat qua kwaliteit en service alles weg heeft van een gastronomisch restaurant, maar zeker niet stijf, statig en ongemakkelijk aandoet. We koken in ons vier- tot zes gangen menu met prachtige producten voor een vriendelijke prijs.”

De kaart van FICO wisselt wekelijks van gerechten en wijnen en er zijn regelmatig specials buiten het normale menu te krijgen. Dit zijn soms spannende combinaties, soms een klein beetje decadent en soms gewoon omdat het veel te lekker is om niet te gebruiken. Ook biedt FICO gewaagde extra’s aan, zoals een ‘candy bar’ met huisgemaakte nougat, bonbons en marshmallows.

Dinsdag t/m zaterdag (vanaf eind november ook op zondag) geopend voor diner, private dining & vergaderen. Lunchen met een gezelschap kan bij ons op aanvraag.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Ander
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geertje van de Ven

Bijzondere, avontuurlijke en heerlijke smaakcombinaties. Mooie porties, zodat ook bij 5 gangen het een plezier bleef om telkens weer een mooi opgemaakt bordje te krijgen. Een mooi gedekte tafel met fraai serviesgoed in Scandinavisch / japanse stijl. En: prima service!

vr 13 maart 2020

Monique van Strien

Wat een geweldig restaurant! En mooi ingericht. We waren al super fan van de Urban Kitchen maar nu wordt het heel moeilijk om te kiezen!

vr 13 maart 2020

M.

We hebben heerlijk gegeten. Leuke sfeer in het restaurant en het eten was erg goed, smaken die goed op elkaar zijn afgestemd. En lekkere bijpassende wijnen!

do 12 maart 2020

T.

Het eten was uitstekend, zeer smakelijk, mooie combinatie van vis/vlees en veel zachte texturen met een volle smaak. Complimenten aan de chef. Bediening was netjes, attent en keurig.

di 10 maart 2020