account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fico

Fico

Per 1 november zijn chefkok Menno van der Pol en bedrijfsleider Norbert Zunnebeld de nieuwe eigenaren van FICO. Zij runnen samen ook al het restaurant in de watertoren bij Heuveloord, WT Urban Kitchen, en blijven dat ook doen.

In het pand met een unieke architectuur en een sfeervol en sexy interieur geniet u van smaken en eigentijdse combinaties, met soms een knipoog naar het klassieke. Menno: “We hebben gezamenlijk een restaurant voor ogen dat qua kwaliteit en service alles weg heeft van een gastronomisch restaurant, maar zeker niet stijf, statig en ongemakkelijk aandoet. We koken in ons vier- tot zes gangen menu met prachtige producten voor een vriendelijke prijs.”

De kaart van FICO wisselt wekelijks van gerechten en wijnen en er zijn regelmatig specials buiten het normale menu te krijgen. Dit zijn soms spannende combinaties, soms een klein beetje decadent en soms gewoon omdat het veel te lekker is om niet te gebruiken. Ook biedt FICO gewaagde extra’s aan, zoals een ‘candy bar’ met huisgemaakte nougat, bonbons en marshmallows.

Dinsdag t/m zaterdag (vanaf eind november ook op zondag) geopend voor diner, private dining & vergaderen. Lunchen met een gezelschap kan bij ons op aanvraag.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Ander
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stijn Bollinger

Indicatie van de te verwachten service: Toen een gast even naar t toilet ging, kwam een ober langs die even het servet van de gast opnieuw vouwde en op zn plek teruglegde. Mooi om die mate van aandacht te ervaren!

wo 19 februari 2020

M.

Echt fantastisch gegeten. Alles klopte. En dat voor 6 gerechten lang. We hadden heel hoge verwachtingen en daar zijn jullie overheen gegaan. Echt heel lekker was het!

zo 02 februari 2020

Edwin van Meenen

Heerlijke gegeten op een mooie locatie met uitstekende en correcte bediening!

vr 31 januari 2020

J. uit Brussel

Super service, zeer goede prijs kwaliteit, wijnen en gewoon genoten van een hele fijne avond!

vr 31 januari 2020