account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fine Fleur

Fine Fleur

Fine Fleur is een plek vol verleidingen, waaraan u zich zonder gêne mag overgeven. Een plek waar al uw zintuigen worden geprikkeld en herinneringen worden gecreëerd. Om u het beste te kunnen bieden, streven wij naar perfectie, geven wij u letterlijk een kijkje in onze keuken en combineren we topproducten van Belgische bodem met invloeden van over de hele wereld. Fine Fleur is een ode aan finesse. Verwacht een elegante stijl van koken, aandacht voor de kleinste details én buitengewone smaaksensaties. Maar ook een toegankelijke en intieme fine dining setting op een bijzondere en historische locatie. Ofwel, pure verwennerij op alle fronten!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Antwerpen

Dit is onbetwistbaar de ontdekking van het jaar! Zelfs van hotel Botanic ! Mooie verrassingen op het bord en uitmuntende aangepaste wijnen. En wat een verademing .. eindelijk nog eens topservice ! Vriendelijke en professionele bediening. Hier komen we graag terug.

za 22 januari 2022

Jef Kegels

Alweer fantastisch gegeten met zeer goed bediening!

za 22 januari 2022

C. uit Merksem

Verfijnd en lekker!

za 22 januari 2022

E.

Eten was uitstekend. Mooi gepresenteerd en een heel attente bediening. Mooi ingericht en leuk achtergrondmuziek.

vr 21 januari 2022