account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

FitCoach Waregem

FitCoach Waregem

Sporten met een hoog fun-gehalte en een persoonlijke aanpak. Dat is FitStudio.
Je kan er terecht voor sport- & voedingsbegeleiding op maat, ongeacht jouw doel! Afslanken, spiermassa opbouwen, pijnreductie, conditietraining,…het kan allemaal.
Onze ervaren FitCoaches staan altijd voor je klaar om jou te motiveren en enthousiasmeren. Je komt terecht in een familiale sfeer en we dragen kwaliteit hoog in het vaandel.

We bieden volgende diensten aan:
- E-FIT (fit in 2 x 20' per week)
- E-Cycling (de nieuwste generatie spinning)
- Beauty & Slim (passief afslanken en pijnreductie)
- Personal training
- Small Group Training
- Voedingsbegeleiding
- FIT SHOP vol gezonde producten

#letsgetfit
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heel tevreden met de begeleiding die ik krijg van de coaches ! Is helemaal op maat en het zijn daarnaast ook enorm lieve mensen. De sfeer zit goed en zie al resultaat. Ik doe zeker verder met e-fit in Waregem :)

do 23 juni 2022

Sarah Temmerman

Ik kijk er altijd naar uit om een halfuurtje te E-fitten, in Desselgem en in Waregem! Het zijn steeds een andere oefeningen/circuits die de coaches voor ons uitgewerkt hebben , dus het is nooit hetzelfde! Dat houdt me geboeid & daardoor ben ik altijd 'up for a challenge' ;-) De coaches zorgen er ook voor dat we voldoende balans brengen in ons drukke leven. Dat halfuurtje sporten doet zo'n deugd tijdens & erna!!!

ma 23 mei 2022

L.

Coach Maxime en Evelyn laten mij grenzen verleggen, spieren branden en kunnen bovendien nog een glimlach op mijn gezicht toveren!

vr 06 mei 2022

Maxime Maes

Na de testsessie heb ik me meteen een abonnement aangeschaft. Je merkt aan alles dat het professioneel uitgebaat en opgevolgd wordt. Vriendelijke coaches, huiselijke sfeer. Van bij het binnenkomen had ik een goed gevoel. Het is ook leuk dat het op afspraak is, dus de coaches hebben tijd en aandacht voor jou. Op naar de volgende weken.

wo 13 april 2022