account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frits Spangenberg

Vanaf binnenkomst tot vertrek werd met onze groep van zes rekening gehouden met onze voorkeuren. Eten was heerlijk, spannend innovatief en verantwoord duurzaam.

vr 01 oktober 2021

Marcel Biesenbeek

Absoluut fantastisch! Meesterwerkjes op prachtig servies, geweldige en attente bediening! Verrassing na verrassing in een prachtige ambiance, complimenten!

zo 26 september 2021

K.

Fan-tas-tisch hoe hier subtiel met fermentatietechnieken excellente gerechten worden ondersteund. Passende non-alcoholische dranken en passende wijnen maken het helemaal af.

zo 26 september 2021

B.

Constante kwaliteit. De zelfgemaakte sappen die ze aanbieden voor als je geen alcohol neemt zijn heel bijzonder en afgestemd op de gerechten.

za 18 september 2021