account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heerlijk en bijzonder. Zou me niet verbazen als ze binnenkort een ster krijgen!

za 11 mei 2019

Han Van Wittmarschen

Genoten van een fantastische lunch op de zondagmiddag. Gekozen voor het 5-gangen menu aangevuld met een kaas-selectie. Gerechten zagen er allemaal oogstrelend en smakelijk uit en evenzo de borden waarop ze werden geserveerd. Stuk voor stuk mooie ingredienten, goede combinaties en juist op smaak. De amuses inzetten als smaakbruggetje tussen het voorgaande en komende gerecht vind ik een vondst. Ook het bijpassende wijnarrangement harmonieerde goed en verrijkte de smaaksensatie. Bediening was vriendelijk, correct en zeer attent. Ook de chef liet zich gelukkig regelmatig aan tafel zien bij het inserveren van de gerechten. Zeer aangenaam prijsniveau! Super, het was genieten!

zo 05 mei 2019

Mieke Hortensius

Het was wederom een geweldige avond met fantastisch eten en een zeer gezellige sfeer!! Wij komen gauw weer terug;)

za 04 mei 2019

Harry Brummelkamp

Top, super eten, wijn en bediening

ma 22 april 2019