account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijk gegeten, fijne bediening, komen zeker weer terug.

za 26 september 2020

Mieke Hortensius

We hebben weer genoten van een fantastische avond ! Alles was perfect 👌

vr 25 september 2020

K.

Prachtige en smaakvolle gerechten! Zeer creatief en alles is onwijs mooi opgemaakt. Vriendelijk personeel en een mooie atmosfeer. Het was een mooie avond, bedankt Fizzy!

vr 25 september 2020

B.

Zeer verrassende smaken en geniaal saparrangement! Die bestaat uit smaakjes van het gerecht. Per gerecht een zelfgemaakte creatie.

do 24 september 2020