account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul Tjallinks

Hier moet je geweest zijn als je op de Veluwe bent in de buurt van Epe - Nunspeet. Heerlijke smaken, fantastische wijnen, leuke goede bediening, dus als je van echt lekker eten houdt: gaan!

di 24 december 2019

Peter Laureijs

Zonder meer een 10 waard voor gastvrijheid, enthousiasme, receptuur, smaakopbouw, presentatie pairing met de wijn, maar vooral de warmte van een ieder die afzonderlijk zijn haar kwaliteit inzet om het een mooi geheel van te maken. Wij hebben genoten en we hebben weer voor de 24e januari geboekt. Peter en Lydia

zo 22 december 2019

Bart Verschuren

Fantastisch gepresenteerde heerlijke gerechten met tussendoor verassende amuses. Heerlijke wijnen erbij. Dit alles door een jong en enthousiast team. Top.

vr 20 december 2019

Mieke Hortensius

Het was wederom weer fantastisch! Het eten was Heerlijk , de bijpassende wijnen zeer goed! De bediening erg leuk.! Al Met al weer een top avond👌 Dankjulliewel Team Fizzy Gr Hans & Mieke Hortensius

za 14 december 2019