account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annick Bracke

Ongelooflijk verrassend, overheerlijk, de juiste smaken, onverwachte combinaties, Nederlands gemoedelijk, ... Spijtig dat het 200 kilometer rijden is maar als we nog een keer in de buurt verblijven, springen we vast en zeker nog eens binnen!

do 25 juni 2020

M.

Een fijn restaurant om te gaan dineren . We hebben ons laten verassen met een zes gangen diner .De smaken en gerechten waren van hoog culinair niveau. Dank jullie wel dat ik met mijn vriendin te gast mocht zijn .Ik kom zeker bij jullie terug met mijn partner .Mvg Marijke Sittrop.

wo 24 juni 2020

Dorien Van den Broek -Haverkort

Echt super lekker gegeten. Fantastische bediening. Ongedwongen maar echt fantastisch. 7 gangen maar precies goed gevulde magen en heerlijke bijpassende wijnen

za 20 juni 2020

A.

Super, iedere gerecht was een verrassing en een uiterst smaakvolle gelegenheid

vr 19 juni 2020