account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Het was een zeer verrassende avond, een warm welkom, bij elke gang de uitleg van het gerecht de bijpassende wijn en tussendoor de amuses. Alles op een verfrissende, sprankelende wijze geserveerd 👌👏

za 07 maart 2020

E. uit Vaassen/Epe

Genoten van een heerlijke avond met verassende gerechten en combinaties! Uitstekende wijnen en een bijzonder “Bob-arrangement” maakten de avond meer dan compleet.

za 29 februari 2020

Pierre Van Lierop

Top service Top kwaliteit Samenvatting; Top restaurant Hier zien ze me vaker

za 29 februari 2020

T. uit Schalkhaar

Hele leuke avond gehad. Mooi en rustig restaurant. Goede service, heel mooi en lekker eten. Uitstekend!

za 29 februari 2020