account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fizzy

Fizzy

Restaurant Fizzy is gevestigd in het voormalige pand van restaurant ’t Soerel in Epe. Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef gaat restaurant Fizzy de zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

Marijn van de Worp gaat met zijn ervaring in de keukens van het Oude Politiebureau, Het Koetshuis*, de Librije*** en Basiliek* de scepter zwaaien in de keuken.

Yasmina el Azzouzi gaat met haar brede ervaring in verschillende horeca-concepten als horecaspecialist en food-marketeer zorgen voor moderne gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cap Wiertz

Verrassend en creatief op sterrenniveau. Professionele, persoonlijke en zeer prettige service van de gastvrouw, de chef himself en de assistente. De gastvrouw heeft ook nog een uitsteklende wijnkennis. Dit was onze tweede bezoek en zeker niet het laatste.

di 30 juli 2019

J.

Een feest aan smaken, in een mooie ambiance en klasse service. Dit beloofd nog wat!

di 30 juli 2019

Freddy Desmidt

Waar blijft die eerste ster! Zowel het menu als de wijnkeuze is die zeker waard. Een jong dynamisch team verdient deze erkenning want hun service is outstanding

zo 28 juli 2019

J.

Heerlijk gegeten!

za 27 juli 2019