no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Flammazien Firewood Cooking

Flammazien Firewood Cooking

De Oklahoma Joe zorgt voor de specifieke smaak van onze gerechten met de aroma’s van eik en beuk. Meestal gegrild, vaak urenlang langzaam gegaard en soms warm gerookt smaken de verse producten stuk voor stuk uniek.
Een unieke smaak die enkel verkregen wordt door het koken op hout. Het gebruik van fruithout, wijnranken en gearomatiseerde hout chips kunnen nog extra aroma’s toevoegen.
Doordat in de Oklahoma Joe niet direct op de vuurgloed wordt gebakken is het nooit verbrand en niet uitgedroogd.
De schadelijke PCAK’s evenals verbrande en dus ongezonde vetten zijn uitgesloten. Op het open vuur van de vuurschaal bereiden we in de Dutch Oven heerlijke stoofpotjes.
Wij staan garant voor de versheid en uitmuntende kwaliteit van onze producten. Alles wordt door ons zorgvuldig geselecteerd rekening houdend met de lokale beschikbaarheid en de seizoenen. Door de bereiding simpel te houden blijft de kwaliteit en vooral de voedingswaarde van de producten bewaard.
Wij verwelkomen onze gasten op de middag voor een lunch. ‘s Avonds kan het lekker uitgebreid a la carte of voor een maandmenu. Ons eigentijds en warm interieur leent zich voor een gezellig diner met twee en heeft ook in een afzonderlijke ruimte een gastentafel voor 12 personen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Stekene

Het was onze eerste keer bij jullie maar zeker niet onze laatste!

za 21 april 2018

Annekatrien De Greve

zeer vlotte en vriendelijke bediening, fantastisch dat er enkele alcoholvrije dranken zijn heerlijk gegeten, veel groenten, veel keuzemogelijkheden zowel vlees, vis en vegetarisch

do 29 maart 2018

E. uit Beveren

zeer goed Geen lange wacht tijden (we waren wel de eerste)zeer vriendelijke en vlotte bediening. Zeker om nog is terug te komen !!!

vr 23 maart 2018

Marjan Anseeuw

Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs. Het Baskisch rund is top. Betaalbare wijnen. Aangename sfeer. Vriendelijke bediening. Een van de betere restaurants in Dendermonde.

vr 23 maart 2018