account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Flammazien Firewood Cooking

Flammazien Firewood Cooking

De Oklahoma Joe zorgt voor de specifieke smaak van onze gerechten met de aroma’s van eik en beuk. Meestal gegrild, vaak urenlang langzaam gegaard en soms warm gerookt smaken de verse producten stuk voor stuk uniek.
Een unieke smaak die enkel verkregen wordt door het koken op hout. Het gebruik van fruithout, wijnranken en gearomatiseerde hout chips kunnen nog extra aroma’s toevoegen.
Doordat in de Oklahoma Joe niet direct op de vuurgloed wordt gebakken is het nooit verbrand en niet uitgedroogd.
De schadelijke PCAK’s evenals verbrande en dus ongezonde vetten zijn uitgesloten. Op het open vuur van de vuurschaal bereiden we in de Dutch Oven heerlijke stoofpotjes.
Wij staan garant voor de versheid en uitmuntende kwaliteit van onze producten. Alles wordt door ons zorgvuldig geselecteerd rekening houdend met de lokale beschikbaarheid en de seizoenen. Door de bereiding simpel te houden blijft de kwaliteit en vooral de voedingswaarde van de producten bewaard.
Wij verwelkomen onze gasten op de middag voor een lunch. ‘s Avonds kan het lekker uitgebreid a la carte of voor een maandmenu. Ons eigentijds en warm interieur leent zich voor een gezellig diner met twee en heeft ook in een afzonderlijke ruimte een gastentafel voor 12 personen.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Een apart concept! Leuk dat de chef-kok regelmatig aan tafel kwam. Vriendelijke mevrouw (met wat humor) in de zaal. We hebben echt genoten! Het was de eerste keer en we komen zeker nog terug!

za 01 februari 2020

Bart Mels

De Argentijnse wijn is zeker een aanrader !

do 12 september 2019

Loredana Barbu

Wat een geslagde avond! Zeer lekker vlees ,top rood wijn en vriendelijke en professionele ontvang en bediening in een kei gezellige kader! Dank u Flammazien!👌

ma 06 mei 2019

D.

Heel lekker gegeten. Pure smaken van kwaliteitsproducten. Vlotte bediening.

vr 26 april 2019