account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Flammazien Firewood Cooking

Flammazien Firewood Cooking

De Oklahoma Joe zorgt voor de specifieke smaak van onze gerechten met de aroma’s van eik en beuk. Meestal gegrild, vaak urenlang langzaam gegaard en soms warm gerookt smaken de verse producten stuk voor stuk uniek.
Een unieke smaak die enkel verkregen wordt door het koken op hout. Het gebruik van fruithout, wijnranken en gearomatiseerde hout chips kunnen nog extra aroma’s toevoegen.
Doordat in de Oklahoma Joe niet direct op de vuurgloed wordt gebakken is het nooit verbrand en niet uitgedroogd.
De schadelijke PCAK’s evenals verbrande en dus ongezonde vetten zijn uitgesloten. Op het open vuur van de vuurschaal bereiden we in de Dutch Oven heerlijke stoofpotjes.
Wij staan garant voor de versheid en uitmuntende kwaliteit van onze producten. Alles wordt door ons zorgvuldig geselecteerd rekening houdend met de lokale beschikbaarheid en de seizoenen. Door de bereiding simpel te houden blijft de kwaliteit en vooral de voedingswaarde van de producten bewaard.
Wij verwelkomen onze gasten op de middag voor een lunch. ‘s Avonds kan het lekker uitgebreid a la carte of voor een maandmenu. Ons eigentijds en warm interieur leent zich voor een gezellig diner met twee en heeft ook in een afzonderlijke ruimte een gastentafel voor 12 personen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Dendermonde

verrassend lekker

ma 10 september 2018

Antoine Van Lokeren

Lekker eten en wijn. Puike prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

za 02 juni 2018

L.

Het was gewoon heel lekker. Iedereen was heel tevreden.

za 12 mei 2018

Christoph Pauwels

Super vriendelijke ontvangst door aangename gastvrouw en de chef. Het aperitiefhapje (gemarineerde en gegrilde watermeloen) en het super lekkere vlees werden door de chef zelf gepresenteerd. Gerechten waren stuk voor stuk smaakbommen. Het eten wordt met veel respect voor het product klaargemaakt en super pure smaken. Een klein minpuntje is dat de gerechten nogal snel na elkaar kwamen. Verder niks dan lof. Mooi interieur, super lekker eten en heel vriendelijke bediening. Wij gaan zeker terug

vr 11 mei 2018