account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Flandria

Flandria

Een rondvaart met de Flandria boot is dé perfecte manier om Antwerpen en zijn wereldhaven op een andere manier te ontdekken. Wij bieden een volledig gamma aan van diverse rondvaarten met start en aankomst aan het Kattendijkdok , op het ‘Eilandje’. Dit is de hipste buurt van Antwerpen met oa het MAS, Red Star Line museum en het Nieuwe Havenhuis op wandelafstand.

Onze boottochten kan je ook combineren met een hapje en een drankje, een ontbijt of lunch . En meer dan ooit ecologisch want we gebruiken vooral producten die uit onze regio komen! Bekijk zeker ook ons aanbod themacruises. Een zonsondergang bij de Candlelight cruise of rustig relaxen tijdens de Lazy Sunday Lunch cruise. Op ontdekkingstocht met de Beer & Chocolate Cruise of gezellig in de sfeer komen tijdens onze ‘mosselboten’.

De Flandria vloot is verder de ideale locatie voor jouw privéfeest, huwelijk of bedrijfsevent. Afhankelijk van de formule bieden we plaats tot 200 personen. Je kan gezellig uitwaaien op het buitendek of lekker genieten van de sfeer en gezelligheid in het binnensalon. Ons team zorgt voor een uitmuntende service en onze live gidsen geven je alle nieuwtjes over Antwerpen en zijn wereldhaven.

Dankzij onze polyvalente eventhall Cadx bieden we ook aan wal leuke activiteiten en onvergetelijke momenten voor jong en oud. Ideaal voor teambuildings, scholen en verenigingen, in combinatie met een boottocht. Wil je ‘The best of Antwerp’ zelf eens beleven? Neem vandaag nog contact op voor een unieke ervaring met deze Antwerpse klassieker. Actief sinds 1922 maar ondertussen in een nieuw kleedje. Welkom aan boord!
Stel een vraag
koop cadeaubon