account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Franky Van Nieuwenhuyze

Eerlijke, lekkere gerechtjes.

vr 10 juli 2020

E. uit Gent

vlotte bediening professioneel geen houtain gedoe mij zien ze daar terug

vr 19 juni 2020

Gilbert De Keyser

Hebben de Corona maatregelen prima opgevangen. Voldoende afstand tussen de tafels, mondmaskers voor personeel, geen peper en zoutvat op tafel, gel bij binnenkomst, mooie papieren menu kaarten (aparte uitgebreide wijnkaart) zijn mee te nemen na het bezoek. Toch of gezellig ook. Maaltijd was bijzonder lekker en ruim voldoende. De fles Rouilly was overheerlijk (39 euro).was een “bevrijdingsfeest” na de lockdown. Als ik dit zie stelt zich de vraag of restaurants niet open konden samen met de kappers! Café is een ander verhaal natuurlijk.

do 11 juni 2020

J. uit Sint - Amandsberg

Uitstekende kwaliteit, heel aangenaam kader, goede en aangename bediening en ...dat was nog eens lekker eten!

wo 11 maart 2020