account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Valentijnspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geert Herman

Top, zoals altijd bij Leys. Heerlijke asperges, botermals lamsvlees. Persoonlijke ontvangst en bediening!

zo 28 februari 2021

Stijn Verschelde

Kwaliteitsvolle gerechten je proeft gewoon dat men uitsluitend met TOP producten werkt. Absoluut een aanrader! Telkens zeer vriendelijke ontvangst.

za 27 februari 2021

S. uit Beervelde

Wij kijken uit naar de dag dat we terug kunnen "tafelen" bij jullie. Ondertussen zijn we blij dat we toch van jullie overheerlijke gerechten kunnen genieten en jullie toch wat kunnen steunen via de take away. De gerechten zijn telkens subliem! Hang in there!!!

zo 07 februari 2021

Dirk Boon

Afhaal is een heel lekker alternatief in deze barre Covid-19 tijden! En zeer vriendelijke, aangename service!

za 06 februari 2021