account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Pop-up concept geprobeerd en uitermate tevreden huiswaarts teruggekeerd. Heel persoonlijke service met tijd voor voldoende toelichting over de gebruikte producten en wijnen. Mooi concept en prachtige producten. Graag nog eens!

za 16 oktober 2021

Willem D’hauwe

Opnieuw fantastisch lekker gegeten en gedronken dankzij de perfect uitgekozen aangepaste wijnen. Cosy gezellige sfeer in "The Cube" en keer op keer topbediening door de chef en zijn team. Een unieke beleving en een ongelofelijke aanrader!

di 12 oktober 2021

Lerno Michel Fintro Lokeren

Top lunch! Heel mooi kader. Super lekker eten en fantastische bediening. 3 generaties hebben genoten!

do 07 oktober 2021

Sofie Bockstal

Schitterend!

wo 06 oktober 2021