account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W. uit Lochristi

Zeer lekker gegeten, en met een zeer persoonlijke service opgediend. Een aanrader.

vr 15 november 2019

E. uit Sint amandsberg

Schitterend vers, uitstekende wijn

vr 08 november 2019

Kristof Van Muylem Van muylem

Super, top, lekker, perfect... Wij waren zoals steeds in de wolken.

za 12 oktober 2019

V.

Het was onze eerste afspraak bij jullie en meteen een belangrijk moment voor mijn ouders. Voor dit intieme feest met 12 werden we op een warme, persoonlijke en toch discrete manier bij jullie ontvangen. Iedereen was in de wolken over het kader, jullie aanpak en het eten. Bedankt!

wo 25 september 2019