account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Na regelmatige reserveringen, blijft dit een top restaurant. Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en fijn opgediend. Zelfs op terras kan men rustig eten. TOP.

za 08 september 2018

J. uit Oosteeklo

Heel lekker gegeten en een topservice niets op aan te merkën. Mooî gezellig terras .

vr 17 augustus 2018

Frederik Ornelis

Alles tot in de puntjes in orde 👍

wo 15 augustus 2018

Jan Bracke

Na jaren van dromen hebben mijn man en ik onze 8e huwelijksverjaardag gevierd met een etentje bij Fleur De Lys en wat voor een etentje . . . De kwaliteit , de service , alles verdient een dikke pluim ! Alles was verzorgd en af tot in de puntjes. We hebben een mooie avond achter de rug die zeker voor herhaling vatbaar is . . . Ik zelf ben reuze fan van de Burrata Mozzarella , tomatencoulis en pesto . . . Een waar smaakbommetje . . . Wij komen zeker terug !

vr 13 juli 2018