account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleurie

Fleurie

Beroemde ontdekkingsreizigers ondernamen vroeger een tocht waarvan zij niet wisten waar hun expeditie hen zou brengen: onbekende oorden, andere volkeren, vreemde dieren, nieuwe vruchten, groenten, vleessoorten, kruiden en specerijen.
Het werk van een creatieve geïnspireerde en gepassioneerde patron lijkt op zo'n ontdekkingstocht. Hij ontdekt en creëert iedere dag opnieuw gerechten op basis van de seizoenen, haalt ingrediënten van ver en laat zich motiveren door vlees of groenten uit eigen streek. Vis uit de Noordzee, pata negro uit Catalonië, rib-eye uit Ierland, lamsvlees en asperges van om de hoek, kazen uit de streek, het kan allemaal in de keuken van Fleurie.

René en gastvrouw Francien gaan samen met u op ontdekkingsreis om u prachtige smaken, geuren, bereidingen en kleuren te laten beleven. Zij creëren voor u met liefde, de meest mooie gerechten en zijn uw gids op deze culinaire reis.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ludo Cousyns

In een paar woorden ' HET WAS PERFECT ' en extra bedankt voor de attentie voor mijn verjaardag dit hebben nog nergens tegen gekomen want jullie wisten van niets.

zo 22 september 2019

Jaak Hoeben

Alles was perfect. René en Francine bedankt voor de mooie middag gisteren. Jaak en Marie-Louise Hoeben

zo 22 september 2019

Wendy De Prins

Heeeeeeeeeeeerlijk gedineerd. 👌🏼👌🏼👌🏼

vr 20 september 2019

H.

Super lekker gegeten en gedronken in een gezellige intieme sfeer, subliem! Echte aanrader!

vr 20 september 2019