accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Fleurie

Contact

Social media

Beroemde ontdekkingsreizigers ondernamen vroeger een tocht waarvan zij niet wisten waar hun expeditie hen zou brengen: onbekende oorden, andere volkeren, vreemde dieren, nieuwe vruchten, groenten, vleessoorten, kruiden en specerijen.
Het werk van een creatieve geïnspireerde en gepassioneerde patron lijkt op zo'n ontdekkingstocht. Hij ontdekt en creëert iedere dag opnieuw gerechten op basis van de seizoenen, haalt ingrediënten van ver en laat zich motiveren door vlees of groenten uit eigen streek. Vis uit de Noordzee, pata negro uit Catalonië, rib-eye uit Ierland, lamsvlees en asperges van om de hoek, kazen uit de streek, het kan allemaal in de keuken van Fleurie.

René en gastvrouw Francien gaan samen met u op ontdekkingsreis om u prachtige smaken, geuren, bereidingen en kleuren te laten beleven. Zij creëren voor u met liefde, de meest mooie gerechten en zijn uw gids op deze culinaire reis.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frans Hendriks

Lekker eten en een zeer vriendelijke bediening

zo 26 maart 2023

Germaine Vanelderen

Deze zaak is niet enkel voor het culinair aspect een voltreffer , maar laat geen enkel steekje vallen aangaande bediening en verwelkoming, een waar genot er te hebben kunnen genieten, dankjewel😍

zo 26 maart 2023

Josee Lipkens

Kwaliteit al service van topniveau. Zeker een aanrader.

za 25 maart 2023

I.

Wat een geweldige avond alweer ! Het was weer super lekker inclusief de aangepaste wijnen deze keer ! Zeker voor herhaling vatbaar.

vr 24 maart 2023