account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Floor 17

Floor 17

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Paasspecial
Bestel
Stel een vraag
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijke maaltijd

di 30 maart 2021

Maurice Christiaan

Al vaker bij de ‘buren’ van Floor 17 gegeten. Naast het fenomenale uitzicht over de stad is het zicht op je bord ook altijd een feest. Die lijn trekken ze moeiteloos door naar de take away menu’s. Erg leuk om thuis met zeer duidelijke instructies gerechten te prepareren zoals je dat zelf niet kunt bedenken en die dan ook nog eens heerlijk smaken. Echt een top avond gehad dankzij Floor 17. Ze stelden zich ook flexibel op door ons na de deadline toch nog aan de lijst van gegadigden toe te voegen. Dank!

di 16 februari 2021

M.

Heerlijke diner box, Ik ben echt verrast door de hoge kwaliteit. Het hoofdgerecht (Hert) was zo mals. Net als je in een restaurant mag verwachten. Absoluut de moeite waard. Door de instructies en filmpjes is het erg eenvoudig om de gerechten thuis klaar te maken.

vr 05 februari 2021

Lize Zwart

Het eten was erg lekker, misschien de tijd of graden van oven iets langer cq hoger. Erg vriendelijk geholpen. Ga het zeker nog een doen!

di 26 januari 2021