account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Floor 17

Floor 17

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.3

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 7.2/10   Service
  • 6.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sebastiaan de Bont

Very good food and nice venue with great view. We had 5 course tasting menu and that was really brilliant!

zo 11 augustus 2019

M. uit Noordwijkerhout

Heerlijk gegeten. Goede bediening. Kortom perfecte avond. Een kleine opmerking... We waren vergeten om de parkeerkaart in te wisselen voor een uitrijkaart bij de hostess. Toen we naar huis gingen was zij al weg. Dus moesten we eerst langs de recey. Op zich geen probleem hoor. Maar wellicht gelijk bij binnenkomst vragen naar de parkeerkaart door de hostess zou dit nog makkelijker maken.

vr 09 augustus 2019

J.

Fantastisch uitzicht en heerlijk gedineerd. Op naar een ster. Dit restaurant moet beslist meer bekendheid krijgen. Super vriendelijke bediening en 3 uur gratis parkeren als je je ticket in Floor 17 laat afstempelen.

di 23 juli 2019

K.

Lekker eten, mooi uitzicht, goed gezelschap, lekkere wijn....

vr 05 juli 2019