account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Floor 17

Floor 17

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Warm onthaal, en een topavond, een soort kleine culinaire vakantie

za 01 december 2018

A.

Heerlijk gegeten, prachtig uitzicht in combinatie met goed gezelschap. Kortom een super avond gehad!

vr 16 november 2018

N. Oud

Fantastisch, voor 3 verschillende smaken(6 personen) zoveel verschillende smaken op tafel zetten. Service kon niet beter dan wij hebben ervaren. Veel succes, wij komen zeker terug.

ma 29 oktober 2018

C.

Heerlijk gegeten, fantastische service en genoten van het uitzicht!

wo 10 oktober 2018