account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Floor 17

Floor 17

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.1

Gemiddelde score

  • 7.7/10   Kwaliteit
  • 7/10   Service
  • 6.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Wilnis

Geweldige ontvangst en heerlijk geluncht! Wat een prachtige locatie!

do 10 oktober 2019

W. uit Amsterdam

Enkele keren per jaar eten wij bij Floor 17 en het is elke keer weer een waar genoegen. De gerechten en bijpassende wijnen zijn altijd zeer verrassend en smakelijk.

ma 07 oktober 2019

P.

Wij zijn op de maandagavond geweest en hebben ons laten verrassen door het 5-gangenmenu. Dit heeft ons zeer goed bevallen. Ook het personeel had een goed humeur en straalde dit ook uit. Al met al een aanrader. We gaan zeker weer terug.

ma 16 september 2019

R.

Vriendelijke bediening. Heerlijke smaakcombinaties, prachtig uitzicht.

di 10 september 2019