account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Floor 17

Floor 17

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.4

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.5/10   Service
  • 6.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Erg lekker gegeten (ik kan de skyburger van harte aanbevelen) en een extra pluim aan de bediening, erg aardig en zeer attent zonder opdringerig te zijn, top!

za 15 juni 2019

A.

Een zeer gezellige avond uit. Een ober die zijn vak verstaat!

za 26 januari 2019

Jose Sol

zeer kundige, attente, aardige bediening!!

do 24 januari 2019

N.

We had some food restriction and the restaurant's flexibility and adaptability was amazing! The diversity of the courses and the taste were spot on.

ma 21 januari 2019