accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Floor 17

Contact

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

7.4

Gemiddelde score

  • 7.7/10Kwaliteit
  • 7.7/10Service
  • 6.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hoda Saoud

Heerlijke omgeving, geweldige bediening & het zelfgemaakte vegetarische gerecht van de kok was super!

vr 10 december 2021

Nursen Demir

Zeker een aanrader! Alles was goed geregeld en schoon! Het eten was goed, service was goed, kortom alles was goed! en mijn extra complimenten voor het personeel ( Dennis!)

do 30 september 2021

M.

Weer een fantastisch menu samengesteld in een mooie ambiance. Weer een ware streling voor de smaakpapillen, met mooie combinaties en mooi opgemaakte borden! Kan dit restaurant iedereen aanbevelen, super!

wo 22 september 2021

Melanie Geerman

De chef heeft de Lobster event goede eer aangedaan. Het was tot in de details heel lekker op smaak! Als ze dat we weer hebben zijn wij er weer bij.

zo 05 september 2021