accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Floor 17

Contact

“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Lokale producten

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Taste with a view

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

7.6

Gemiddelde score

  • 7.7/10Kwaliteit
  • 8/10Service
  • 7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Great evening, great atmosphere!

vr 23 september 2022

P.

Uitstekende gastheer ( Lonnie) qua uitleg, verzorging en logistiek. Meer dan uitstekende gerechten ( Chefs dinner) Vanzelfsprekend het adembenemende uitzicht. Ontspannen sfeer.

vr 23 september 2022

F.

I would highly recommend the three course vegetarian meal, it was delicious and varied. The service was great, the wine was great and obviously the view was amazing!

wo 21 september 2022

Eva Eon

Top service, the ober was heel lief en zorgzaam. Bedankt

vr 09 september 2022