account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fons Antwerp

Fons Antwerp

Thomas en zijn team werken uitsluitend met verse, zorgvuldig uitgekozen producten. Tevens zorgen zij voor een regelmatig wisselende kaart met seizoensgebonden producten, waar zowel klassiekers als eigen creaties op figureren zodat ook de weerkerende gasten steeds een verrassing wacht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Nora Brahm

Het was de eerste maal dat wij dit restaurant bezochten op aanraden van vrienden en het bleek een goede tip! De gekozen gerechten losten de verwachtingen in, de service was professioneel en vriendelijk, de inrichting speels en efficiënt. Als geregelde theaterbezoekers blij zulke zaak vlakbij te weten, dus we komen zeker terug!

vr 06 juli 2018

Rudy Blockx

Fons is een topadres voor wie van een pure keuken boordevol smaken houdt. De kok en de bediening zijn top en de prijzen meer dan correct voor de hoge kwaliteit die je krijgt. Echt een aanrader als je in Antwerpen een gezellig restaurantje zoekt op een leuke locatie en met een supervriendelijke bediening! TOP!

do 05 juli 2018

N. uit Antwerpen

Geweldig goed eten met zeer lekkere wijn. Super vriendelijke bediening.

za 16 juni 2018

Maxime Balliu

Superlekker, eerlijk en puur eten in een gezellig kader!

vr 01 juni 2018