Resengo - Reserveer bij Food Emotions in Hamont-Achel friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Food Emotions

Food Emotions

Food Emotions is allesbehalve een klassiek restaurant maar daarom is onze appreciatie niet minder. Chef Mark Bonneu toonde ons in restaurant Koeckhofs al dat hij wat in zijn mars heeft. In het nieuwe winkelconcept Food Emotions kan je ook lunchen tegen zeer correcte prijzen. De chef maakt er dagelijks een 5 tal kleine suggestie gerechten waaruit je kan kiezen naargelang de honger. Onze vier gerechten waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bij één van de eerste en kraakverse Hollandse maatjes werd frisheid gebracht met granny smith appel, komkommer, gemarineerde venkel en radijsjes. Een gegrild stukje sucrine kreeg karakter door de combinatie met Achelse blauwe kaas, girolles en grotchampignons. Ibérico ham van uitstekende kwaliteit zorgde hierbij voor een overheerlijke afwerking. De wijnkaart is het schap van de winkel. Na de maaltijd kan je enkele top producten mee naar huis nemen.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Richard Simons

Vriendelijke en goede bediening niets op aan te merken

Do 01 maart 2018

Jan Hendriks

Opnieuw weer niets op aan te merken. Gewoon top. Perfecte bediening, puur genieten van het eten en de wijnen en op het einde altijd een fantastisch desert!

Do 15 februari 2018

I.

Leuke ambiance; onverwachte combinatie van smaken en zoals vanouds uitstekend bereid. Bediening is vriendelijk en alert

Do 15 februari 2018

J. uit Bree Jos.

Wij voelden ons verwend

Vr 19 januari 2018