account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Food Emotions

Food Emotions

Food Emotions is allesbehalve een klassiek restaurant maar daarom is onze appreciatie niet minder. Chef Mark Bonneu toonde ons in restaurant Koeckhofs al dat hij wat in zijn mars heeft. In het nieuwe winkelconcept Food Emotions kan je ook lunchen tegen zeer correcte prijzen. De chef maakt er dagelijks een 5 tal kleine suggestie gerechten waaruit je kan kiezen naargelang de honger. Onze vier gerechten waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bij één van de eerste en kraakverse Hollandse maatjes werd frisheid gebracht met granny smith appel, komkommer, gemarineerde venkel en radijsjes. Een gegrild stukje sucrine kreeg karakter door de combinatie met Achelse blauwe kaas, girolles en grotchampignons. Ibérico ham van uitstekende kwaliteit zorgde hierbij voor een overheerlijke afwerking. De wijnkaart is het schap van de winkel. Na de maaltijd kan je enkele top producten mee naar huis nemen.
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lieve Flemings

Geweldige setting in overdekte tuin. Zeer smaakvolle en gebalanceerde gerechten en uiterst vriendelijke bediening. Sterk aanbevolen en voor herhaling vatbaar.

za 14 mei 2022

Jos Driessen

Voor lunch lekker gegeten en tamelijk snel zoals we wilden!

do 12 mei 2022

L. uit Bocholt

Top, iedere keer genieten met mond en ogen van zoveel smaken en texturen. Mooi geserveerd en goede bediening. Proficiat aan heel het food-emotion team!

vr 29 april 2022

Marleen Schaekers

Ongelooflijke verwenning van de smaakpapillen ! Alles gepresenteerd met evenveel aandacht voor balans in smaak, kleur, hoeveelheid. Top kwaliteit !

do 28 april 2022