account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Food Emotions

Food Emotions

Food Emotions is allesbehalve een klassiek restaurant maar daarom is onze appreciatie niet minder. Chef Mark Bonneu toonde ons in restaurant Koeckhofs al dat hij wat in zijn mars heeft. In het nieuwe winkelconcept Food Emotions kan je ook lunchen tegen zeer correcte prijzen. De chef maakt er dagelijks een 5 tal kleine suggestie gerechten waaruit je kan kiezen naargelang de honger. Onze vier gerechten waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bij één van de eerste en kraakverse Hollandse maatjes werd frisheid gebracht met granny smith appel, komkommer, gemarineerde venkel en radijsjes. Een gegrild stukje sucrine kreeg karakter door de combinatie met Achelse blauwe kaas, girolles en grotchampignons. Ibérico ham van uitstekende kwaliteit zorgde hierbij voor een overheerlijke afwerking. De wijnkaart is het schap van de winkel. Na de maaltijd kan je enkele top producten mee naar huis nemen.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Els Fonck

Voor ons was het een vijfde bezoek. Spijtig genoeg moeten we 2 h rijden om te kunnen genieten van deze fantastische gerechten. Van eerste tot laatste gerecht “topgerechten“ Supervriendelijke bediening. Voor ons niet eerste en ZEKER niet het laatste bezoek. We kijken alvast uit naar een volgend bezoek aan foodemotion!! Proficiat aan de kok!!

wo 08 juli 2020

Marc Heynen

Voor herhaling vatbaar vriendelijk personee l.topper.bedankt.

vr 19 juni 2020

J. uit Pelt

Heel lekker gegeten, tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Zeker een aanrader.

do 18 juni 2020

Anne-Mie Geelen

Eten was weer heel lekker en bediening is vriendelijk en professioneel. Fijn om buiten te kunnen zitten met schaapjes op de achtergrond.

di 16 juni 2020