account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Foodies Restaurant & Bar

Foodies Restaurant & Bar

Welkom bij Foodies Restaurant & Bar®

Noem ons een lunchroom, restaurant of bar. Het is vooral een perfecte ontmoetingsplek in Enschede. s’ Ochtends loop je gezellig bij ons binnen voor een heerlijk kopje koffie, s’middags voor een lekker belegd broodje of een salade en tegen borreltijd een biertje, cocktail of glas wijn of non-alcoholisch natuurlijk. Toch een beetje trek? We serveren verschillende borrelplankjes en als je wat meer trek hebt, bieden we een aantal heerlijke gerechten.

De cocktails, drankjes en gerechten bij Foodies Restaurant & Bar® zijn gebaseerd op recepten die smaken over de gehele wereld vertegenwoordigen en voor een toegankelijke prijs worden aangeboden. Dit maakt een regelmatig bezoek aan het restaurant of de thuisbezorging mogelijk.
Niet voor niets kan Foodies Restaurant & Bar® getypeerd worden als het ‘Casual Dining’ concept. Even geen tijd of ben je onderweg? Dan stap je bij ons binnen om binnen een paar minuten weer buiten te staan; ‘met maaltijd’ dan wel te verstaan. Je kunt bij ons kiezen voor zowel gerechten met vlees, vis, vegetarisch als vegan.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijk gegeten, ook de vega opties zijn lekker en divers. Was voor ons de eerste keer maar we komen zeker nog eens terug.

vr 24 juni 2022

Laurens Oppers

Top en fijn dat de muziek niet zo hard staat

do 02 juni 2022

Bert Ten Buren

Alles klopt hier. Heerlijke, niet doorsnee gerechten, vriendelijk personeel in een mooie aangename en gezellige ambiance.. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs. Wij komen hier zeker weer terug!

za 14 mei 2022

E.

Alleen al voor de oprechte vriendelijkheid komen we hier graag eten.

do 05 mei 2022