accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant & Hotel De Fortuna

Contact

Restaurant ‘De Fortuna’ heeft wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet alleen vanwege de buitengewoon gezellige en nostalgische ambiance, maar vooral ook door haar telkens wisselende aanbod van verrassende en steeds weer tot de verbeelding sprekende vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid uit de beste ingrediënten. Elke 5 à 6 weken brengen wij een nieuwe menukaart uit. Daarnaast presenteren wij u wekelijks een wisselend ‘Menu van de Chefs’ buiten onze menukaart om.
Verder heeft het restaurant een intieme, huiselijke bar en een uitgelezen collectie kwaliteitswijnen. Parkeren is gratis en kan vlak bij het restaurant.
  • € 25 - 50
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Begijnendijk

De laatste keer dat we restaurant De Fortuna bezochten was omstreeks 2003. 20 jaar later (in 2023) is de kwaliteit en de service nog steeds top. Superlekker gegeten en supergezellig getafeld. Mr. Dekker is nog steeds in de zaak aanwezig en kijkt toe om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Een echte aanrader!

za 18 november 2023

Rene De Lange

De hele avond was top , van ontvangst tot vertrek. Ambiance , bediening , het eten . Tot gauw

ma 13 november 2023

Sylvia Schaap-Stentrop

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en een mooie locatie. Echt een avondje uit!

zo 29 oktober 2023

Martin Oord

Fijne sfeer, goed eten, leuke locatie, prettige inrichting

ma 18 september 2023