account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dimitri Waeyenbergh

Zeer lekker gegeten en gedronken. Topkwaliteit. Chef Franco paste zelfs zijn menu aan ifv de wensen van de klant.

vr 13 maart 2020

Anoniem Joris Karen

Zoals altijd was het weer een sublieme ervaring. Prestige menu met aangepaste wijnen.

za 07 maart 2020

Paul Masschelein

Zoals steeds was de keuken excellent; de bediening bijzonder verwelkomend. De wijnkeuze van de sommelier is een absolute aanrader. Ik kom hier steeds graag terug, zowel privé als zakelijk. Non c'è dubbio.

vr 06 maart 2020

Ingrid Laeremans

Een huis van vertrouwen. Lekkere keuken, verassende wijntjes, prima professionele bediening... Een adres om terug naar te keren!

vr 06 maart 2020