account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

zeer fijn menu, goed uitgebalanceerd bij dit warme weer. Eetzaal op de juiste temperatuur. Vriendelijke bediening, de gerechten en de wijn worden passend voorgesteld.

wo 05 augustus 2020

Silke Van Kerckhove

Een tweede keer spiga d'oro en ik zou een 15/10 willen geven als het kon! Wat een service, wat een good food! De italiaanse bediening en gastvrijheid spat ervan af, de chef loopt rond in de zaal en doet oprecht alles om het naar je zin te hebben. Het eten is puur italiaans en zooo lekker! Prijs kwaliteit, top! Wij komen zeker nog terug.

zo 02 augustus 2020

Luc Cammaer

Een aanrader voor fijnproevers, top kwaliteit met eerlijke producten.

wo 29 juli 2020

M. uit Antwerpen

Super lekker en fantastische bediening. Het was onze tweede keer en beide keren TOP! Aanrader.

wo 29 juli 2020