account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Zemst

Zeer leuke avond beleefd. Wat op het bord komt is iedere keer top. We werden heel goed begeleid bij het kiezen van de wijn en de service was zeer attent en vriendelijk. Het was een mooi avondvullend programma en iedereen was zeer tevreden.

za 13 juli 2019

Greet Jacobs

Lekkere italiaanse keuken gebracht door gedreven en competent familieteam. De chef wisselt nieuwe gerechten af met signatuurdishes uit de klassieke keuken. Aangepaste wijnen zijn verrassend en met zorg uitgekozen.

za 13 juli 2019

F. uit Kampenhout

Beginnend met zeer vriendelijk onthaal, gevolgd door charmante en professioneel hoogstaande begeleiding en uitleg bij keuze van schotels en wijnen door zaakvoerders en team, naar ontdekking van heerlijke en originele bereidingen, resulteren bij elk bezoek steeds opnieuw in puur genieten. Topper !

za 06 juli 2019

D. uit Mechelen

Wat een topper! Het eten was superlekker, de wijnen mooi gebalanceerd, de zaal wordt professioneel gerund, de gastvrouw en de chef zijn heel vriendelijk en sympathiek Ik kan begrijpen dat Sergio Hermans zijn klanten naar hier doorstuurt. Wij kijken al uit naar de volgende keer!

do 04 juli 2019