account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Zoals steeds heeft chef Franco ons aangenaam verrast met zijn wandeling door Italië, echt lekkere gerechten.

vr 06 december 2019

C.

Blij dat we Spiga D’oro opnieuw ontdekt hebben. Dit is een namiddag geweest dat we nooit zullen vergeten. Verwennerij van de smaakpapillen ten top. De uitleg van dochter sommelier over het eten en de wijn in combinatie met haar enthousiasme en passie voor haar job brengen de gerechten tot een hemels niveau. Een gouden tip als iemand dit leest : het uitgelezen restaurant als je je partner, vriend(in),...eens echt wilt verrassen.

zo 01 december 2019

K. uit Elewijt

TOP!!! zoals altijd. Bedankt team Spiga 👍🍷🍽

za 30 november 2019

joke follon

Heel erg lekker en super vriendelijke mensen👍🏾👍🏾

za 30 november 2019