account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J Van Rooy

Lekker en ontspannen dinertje. Perfect aangepaste wijnen en heerlijke gerechten in een ontspannen kader, meer moet dat niet zijn.

zo 13 juni 2021

D.

Tot de volgde keer!

zo 13 juni 2021

Luc en Emilia Daele

Het is zalig om als klant zo verwend te worden. Fijne keuken, elk gerecht is passie gemaakt en super lekker. De bediening van de dames is attent.

zo 13 juni 2021

Paul Masschelein

Wij waren verrheugd opnieuw naar de Spiga d'Oro te kunnen gaan; de keuken en de bediening hebben niets van hun uitstekende kwaliteit ingeboed door de lock-down. Het menu was excellent. De sommelier kent haar zaak bijzonder goed; haar aanbevelingen kun je zonder meer volgen. De Spiga d'Oro blijft een absoluate aanrader.

zo 13 juni 2021