account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Ardies

Verrassend, lekker en authentiek!

zo 17 maart 2019

Geert De Vetter

Vriendelijk, professioneel en zeer lekker.

zo 17 maart 2019

E. uit Keerbergen

Heel vriendelijke bediening. Bedankt

zo 10 maart 2019

H. uit Messelbroek

We hebben voor de tweede keer het Passegiata menu gegeten, 7 gerechten met dagverse producten en volgens inspiratie van de chef. De gerechtjes waren anders dan de vorige keer maar even lekker en verfijnd. Samen met de lekkere aangepaste wijnen was dit weeral een culinaire verwenning voor ons allen. Leuke sfeer en super bediening.

zo 10 maart 2019