account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Lekker eten, goeie porties, passende wijnen, kundige sommelier!

za 25 juni 2022

Gi Vaes

Aangename avond gehad : zeer lekker eten, correcte en professionele bediening. Hadden de degustatie menu genomen met aangepaste wijnen goed voor een 3 1/2 uur tafelgenot. Ga dit restaurant zeker aanraden in mijn Bourgondische vriendenkring als eentje dat ze zeker moeten op hun lijst moeten zetten.

za 25 juni 2022

Rony La Fontaine

Dank je voor de fijne ontvangst, lekker en uitstekend eten met een prachtig voorstel voor de wijn.

zo 19 juni 2022

Olivier Lamon

Weeral heel lekker gegeten zoals de vorige keren. We kijken er altijd naar uit om weer van de overheerlijk bereide gerechten te kunnen proeven, telkens met de deskundige uitleg van het personeel erbij, zowel wat het eten als wat de wijnkeuze betreft. Alles wordt traditioneel bereid wat het des te verrassender maakt van smaken. We gaan regelmatig op restaurant in de streek, maar sinds we eens bij Spiga D'oro beland zijn, is dit restaurant toch wel ons favorietje geworden.

vr 17 juni 2022