account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Ardies

Gisterenavond met raad van bestuur supermarkteigenaars www.buurtsuper.be gedineerd bij Spiga D'oro. Nadien gestemd en unaniem verkozen tot beste Italiaan. Proficiat!

do 06 december 2018

peter muyldermans

Gezellige avond gehad met zeer lekker eten , topbediening en een enthousiaste chef in de keuken ( dat proef je ) en in de zaal ( dat zie je ) . Wij zijn hier verwend geweest en komen zeker spoedig terug . Bedankt aan het voltallig Spiga D'oro team .

zo 02 december 2018

Herman Colpin

Creatieve keuken met overwegend eenvoudige maar verse ingredienten De Italiaanse keuken op zijn best in deze periode versterkt door heerlijke zwarte truffel! Warme bijna familiale sfeer en bediening. Top!

vr 30 november 2018

J. uit Wezemaal

Sempre belissimo

vr 30 november 2018