account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spiga D'oro

Spiga D'oro

Slow Food zet zich in voor lekker,
puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Johan de Bruycker

Voor mijn zestigste de familie getrakteerd op een etentje. Het is nooit makkelijk om voor iedereen goed te doen. Maar men was unaniem, het prestigemenu was echt top! Fantastisch lekker en prima wijnen, dikke merci aan Franco en zijn team.

zo 16 september 2018

Marc Tilkens

Spiga d'Oro heeft ons nog nooit teleurgesteld, en dat was ook dit keer weer het geval. Een warm welkom, efficiënte bediening en vooral: overheerlijke gerechten en excellente wijnen! Wij blijven terugkomen!

za 08 september 2018

Francoise Croonen

Gezellige inrichting, mooie decoratieve tafel , duidelijke wijnkaart op iPad , lekker eten, goed gezelschap en vriendelijke bediening: meer moet dat niet zijn in ‘t leven!

vr 07 september 2018

R. uit Rijmenam

Dineren bij Spiga d'Oro is een zinnelijk genot. Heerlijke gerechten (de pasta spiga is gewoon zalig) en een vlotte en heel charmante bediening. Voor een correcte prijs.

vr 31 augustus 2018