account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frenchie

Frenchie

Van ’s ochtends vroeg tot middernacht kun je binnenlopen bij Frenchie. Voor het eerste kopje koffie van de dag met een heerlijk vers bereid eitje tot een uitgebreid avondje uit met heerlijk diner.

Frenchie is een mix van fine dining, met de reuring van een bistro, de elegantie van een sushibar en de duistere kant van een cocktailbar. Netjes en verzorgd maar niet stijf, luxueus en toch voelt het aan alsof je bij een goede vriend op visite bent.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

O.

Een heerlijke avond gehad bij Frenchie in Haarlem! Gezellige sfeer, leuke aankleding, zeer attente bediening en uiteraard fijn eten. Vooraf dieetwensen (lactose-intolerantie) aangegeven en daar werd heel het menu tot aan de friandises aan toe iets op verzonnen door de keuken. Complimenten! Zeker het terugkeren waard.

za 10 juli 2021

M.

Echt heerlijk eten en top service!

za 26 juni 2021

Jelle Van Breukelen

De n lunch was erg goed. Ik heb erg gezeten met mn ouders voor m'n verjaardag en mijn verjaardag was helemaal compleet!

zo 13 juni 2021

Victoria Popova

Fantastisch eten en leuke bediening met een uitstekende smaak. Zoals altijd een sterrenwaardige ervaring in een van de beste restaurants van Haarlem.

za 29 mei 2021