account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frenchie

Frenchie

Van ’s ochtends vroeg tot middernacht kun je binnenlopen bij Frenchie. Voor het eerste kopje koffie van de dag met een heerlijk vers bereid eitje tot een uitgebreid avondje uit met heerlijk diner.

Frenchie is een mix van fine dining, met de reuring van een bistro, de elegantie van een sushibar en de duistere kant van een cocktailbar. Netjes en verzorgd maar niet stijf, luxueus en toch voelt het aan alsof je bij een goede vriend op visite bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Dank voor de fijne en persoonlijke service! Heel erg genoten en mijn ouders ook. Uitleg over de wijnen en het heerlijke menu, was allemaal super!

za 06 oktober 2018

Ineke Rijssemus

Ik was zeer verrast, goede smaken, alle componenten van het gerecht passen bij elkaar, lekker hoog op smaak, en ongedwongen sfeer.

vr 28 september 2018

Sabine van den Berg

Heerlijk gegeten op een fantastische locatie. De keuken kookt met liefde, aandacht, creativiteit en passie. De bediening is vriendelijk, professioneel en heeft kennis. Echt genoten!!!

za 08 september 2018

M.

Heerlijk gegeten! Bijzondere smaken. Leuk ingericht, ontspannen sfeer.

vr 07 september 2018