account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frenchie

Frenchie

Van ’s ochtends vroeg tot middernacht kun je binnenlopen bij Frenchie. Voor het eerste kopje koffie van de dag met een heerlijk vers bereid eitje tot een uitgebreid avondje uit met heerlijk diner.

Frenchie is een mix van fine dining, met de reuring van een bistro, de elegantie van een sushibar en de duistere kant van een cocktailbar. Netjes en verzorgd maar niet stijf, luxueus en toch voelt het aan alsof je bij een goede vriend op visite bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Susan Bouman

Heerlijk gegeten, de tussentijdse amuses zijn verrassend en lekker. Eten bij Frenchie is echt tongstrelend!! De bediening is no nonsense maar zeer vriendelijk en vlot

za 21 juli 2018

W.

Weer een hele fijne avond op het terras van dit mooie restaurant. Er hangt hier zo’n geweldige sfeer en iedereen is super vriendelijk en ontzettend gepassioneerd. Wij hadden een vier-gangen diner, waardoor je heerlijke dingen eet die je wellicht niet zelf had besteld. Daarbij hadden we een wijnarrangement met mooie, goed bijpassende wijnen waarover. Et veel passie werd verteld. We hebben enorm gegeten van deze heerlijk lange zomeravond, mét onze hond. Want dat is (zoals de naam al doet verwachten) geen probleem. Hij kreeg zelfs een bakje water én wat eend. Zo lief!

vr 20 juli 2018

J.

We received very tasty and unique dishes and a friendly service. I'll repeat for sure!

za 07 juli 2018

M. uit Haarlem

Heerlijk gegeten. Vlotte en professioneel bediening. Mooie aanwinst voor Haarlem !

vr 22 juni 2018