account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frenchie

Frenchie

Van ’s ochtends vroeg tot middernacht kun je binnenlopen bij Frenchie. Voor het eerste kopje koffie van de dag met een heerlijk vers bereid eitje tot een uitgebreid avondje uit met heerlijk diner.

Frenchie is een mix van fine dining, met de reuring van een bistro, de elegantie van een sushibar en de duistere kant van een cocktailbar. Netjes en verzorgd maar niet stijf, luxueus en toch voelt het aan alsof je bij een goede vriend op visite bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Met 7 dames gegeten bij Frenchie. Heerlijke smaakcombinaties. Een dame had van tevoren gekeken op jullie website en vond daar geen wijnkaart. Een gemiste kans want zij zou nu niet op eigen initiatief naar Frenchie komen omdat ze niet wist welke wijnen geschonken worden. Terwijl die heerlijk bleken te zijn!

wo 22 mei 2019

M.

Voor wie van luxe en experiment houdt, is dit restaurant een aanrader. De gerechten waren prachtig om te zien, verrassend van smaak en erg lekker. De service was fantastisch.

wo 24 april 2019

Kat Ja

Fijn eten, goede bijpassende wijn en super vriendelijke bediening. En natuurlijk een gaaf pand.

do 18 april 2019

Rita Peters

Geweldige bediening, met een superaardige en professionele uitstraling! We voelden ons thuis:)

do 11 april 2019