account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frenchie

Frenchie

Van ’s ochtends vroeg tot middernacht kun je binnenlopen bij Frenchie. Voor het eerste kopje koffie van de dag met een heerlijk vers bereid eitje tot een uitgebreid avondje uit met heerlijk diner.

Frenchie is een mix van fine dining, met de reuring van een bistro, de elegantie van een sushibar en de duistere kant van een cocktailbar. Netjes en verzorgd maar niet stijf, luxueus en toch voelt het aan alsof je bij een goede vriend op visite bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Ontzettend lekker gegeten en er was een mooie keuze aan verschillende gerechten. De Opmaak van de gerechten was er leuk en creatief gedaan. We werden ontvangen met een glimlach en vriendelijk bediend. Zeker voor herhaling vatbaar!

vr 13 maart 2020

Casper La Grouw

Nu eindelijk eens gegeten bij Frenchies, dat hadden we eerder moeten doen. Direct mijn favoriete restaurant in Haarlem. Het eten is bijzonder en waanzinnig. De sfeer is ook ontzettend leuk in het supermooie restaurant.

vr 06 maart 2020

M.

Frenchie is by far het leukste restaurant van Haarlem. Tim kookt met zijn team de sterren van de hemel en de service is helemaal top.

za 29 februari 2020

M.

Erg lekker gegeten, de bediening was ook precies wat je moet verwachten van een restaurant. Vrolijk, vriendelijk, meedenkend en als het even wat langer duurt dan komen ze het zeggen. We zaten achteraan in een hoek, dan word je nog weleens vergeten, nu dus helemaal niet! Ook werden we gelijk bij binnenkomst gegroet, dat wordt ook nog wel eens vergeten. Ik vind overigens dat het er van binnen en buiten heel mooi uitziet!

za 29 februari 2020