account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fris

Fris

Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas, maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe, verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner, je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Restaurant Fris bestaat inmiddels alweer tien jaar en Rick May heeft sinds 2014 de leiding over de keuken. Sinds september 2016 is hij niet alleen meer chef-kok maar ook eigenaar van dit pareltje in Haarlem.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Zoals iedere keer dat wij bij jullie zijn komen eten was het weer geweldig.We hopen snel weer terug te mogen komen,sterkte in deze roerige tijden.

wo 14 oktober 2020

I.

Fantastisch gegeten; elke gang weer en verrassing met een hele goede bijpassende wijn.

di 13 oktober 2020

Nieko Van De Voorde

heerlijk 3 gangen-menu met bijpassende wijnen en koffie met wat lekkers

di 13 oktober 2020

Dick Van Rijn

Fris is een restaurant waarvan je van te voren al weet dat je een fantastische avond zult hebben in een prachtige ambiance. Top!

zo 04 oktober 2020