account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fris

Fris

Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas, maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe, verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner, je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Restaurant Fris bestaat inmiddels alweer tien jaar en Rick May heeft sinds 2014 de leiding over de keuken. Sinds september 2016 is hij niet alleen meer chef-kok maar ook eigenaar van dit pareltje in Haarlem.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pieter Marres

Een heerlijke breek de week !

wo 11 maart 2020

K.

We waren met 4 man de enige in het restaurant. De gerechten waren heerlijk en verassend qua smaak en opmaak. Ook werd er de tijd genomen tussen de gerechten door, waardoor we niet binnen 2 uur weer buiten stonden. Het was weer een top avond.

do 05 maart 2020

R.

Wat een heerlijke gerechten, samen een mooi en compleet menu. Dat je ook sukade kort gebakken kan eten, dank voor de uitleg en dat ik even in de keuken mocht kijken. We hebben genoten en komen graag nog een keer terug

vr 28 februari 2020

M.

Heerlijke avond gehad

za 08 februari 2020