account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fris

Fris

Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas, maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe, verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner, je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Restaurant Fris bestaat inmiddels alweer tien jaar en Rick May heeft sinds 2014 de leiding over de keuken. Sinds september 2016 is hij niet alleen meer chef-kok maar ook eigenaar van dit pareltje in Haarlem.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Het was weer uitstekend. Kreatief keuken of het hoogste niveau.

za 23 maart 2019

Jolette Bussing

Heerlijk genoten van allerlei kleine gerechtjes, fantastisch qua smaak en mooi gepresenteerd. Vriendelijk en rustig personeel: kortom, een topavond.

di 26 februari 2019

R.

Rick heeft zichzelf weer overtroffen en is nog beter en verfijnder bezig. De gadogado-amuse en biefstuk met wortel en wasabi waren werkelijk uitmuntend. Een hartelijke, gastvrije, heerlijke avond. Dank!

vr 25 januari 2019

M.

Heerlijke avond gehad. Service was uitstekend.

za 19 januari 2019