account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fris

Fris

Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas, maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe, verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner, je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Restaurant Fris bestaat inmiddels alweer tien jaar en Rick May heeft sinds 2014 de leiding over de keuken. Sinds september 2016 is hij niet alleen meer chef-kok maar ook eigenaar van dit pareltje in Haarlem.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Haarlem

Altijd een hartelijke ontvangst bij Fris, alsof je op bezoek komt bij oude vrienden. En de keukenbrigade overtreft zichzelf elke keer weer: zo lekker, zo mooi!

za 08 december 2018

M.

Van begin tot eind het ‘echte in de watten gelegd gevoel’. We werden hartelijk welkom geheten. De gastheren en vrouwen hebben gastvrijheid hoog in t vaandel staan. Opvallend is hun vakkennis én oog voor detail. Het verrassingsmenu met passend wijnarrangement, dát kozen wij. Wijnen en spijzen werden duidelijk uitgelegd. De gerechten zijn ware kleurcreaties en smaaksensaties. Kortom, een aanrader!

vr 07 december 2018

Grace van Houten

We hebben gekozen voor een 7 gangen diner. Iedere gang met een bijpassende wijn. De gerechten waren heerlijk en de combinatie van ingrediënten waren verrassend maar altijd perfect met elkaar gecombineerd. De mooie wijnen maakten het compleet. Het personeel presenteerde de gerechten met veel kennis en trots maar niet stijf, wat vaak bij vergelijkbare restaurants wel het geval is. De dame van de wijnen, vertelde bij elke gang gepassioneerd over de wijnen.

za 01 december 2018

Arthur Droog

Wij waren drie jaar getrouwd, dat heeft fris zeer subtiel met. Ons gedeeld, als je gezien had hoe mijn vrouw genoot dan begrijp je deze ultieme score. Heb zelf heerlijk gegeten Bedankt fris volgend jaar weer

za 01 december 2018