account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frisone Pazzo

Frisone Pazzo

FRISONE PAZZO BIJZONDER ITALIAANS RESTAURANT - OSTERIA
Genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland. Op topniveau bereid door ervaren chefkok Nick Twickler. In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ in Heerenveen nemen wij u mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Op zomerse dagen zal de mediterrane ambiance niet ontbreken op ons sfeervolle terras.

DE SMAAK VAN ITALIË
Met verstand van smaak en met echte aandacht voor mooie ingrediënten, serveren wij u op eigen wijze diverse pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvol eten zonder opsmuk.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dirk Peters

Heerlijk gegeten! Zeer redelijke prijzen.

za 05 september 2020

Onur Bulut

Super vriendelijke bediening, heel lekker eten in een mooie setting, aanrader!

za 22 augustus 2020

U.

Keurige en zorgvuldige ontvangst door de gastvrouw. Kleine kaart met mooie variatie van zeer smakelijke gerechten. Gezellige sfeervolle ambiance, zowel binnen als buiten onder het tentdoek.

di 18 augustus 2020

B.

Heerlijk Italiaans eten, mooi restaurant In een mooi historisch pand met een leuk terras. Goede service, erg vriendelijk!

di 04 augustus 2020