no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frisone Pazzo

Frisone Pazzo

FRISONE PAZZO BIJZONDER ITALIAANS RESTAURANT - OSTERIA
Genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland. Op topniveau bereid door ervaren chefkok Nick Twickler. In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ in Heerenveen nemen wij u mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Op zomerse dagen zal de mediterrane ambiance niet ontbreken op ons sfeervolle terras.

DE SMAAK VAN ITALIË
Met verstand van smaak en met echte aandacht voor mooie ingrediënten, serveren wij u op eigen wijze diverse pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvol eten zonder opsmuk.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Tino van der Heijden

De bediening en koks hebben ons voor één avond gewoon erg gelukkig gemaakt.

do 24 mei 2018

A.

Weer een culinaire topavond ! Bij ieder bezoek worden we weer verrast. Begonnen met de anti pasti plank met heerlijke lekkernijen ,daarna een viergangen menu met bijpassende wijnen.Ook weer voortreffelijk! Kortom......een geslaagde avond! Tot snel!

vr 06 april 2018

F.

Heel gezellige sfeer! We hebben heerlijk gedineerd met lekkere wijn. De bediening was vriendelijk. Ook heel prettig dat we de auto naast het restaurant konden parkeren ( groot parkeerterrein achter een slagboom). We komen zeker graag vaker!

wo 04 april 2018

Karen Hooft

De vriendelijkheid en timing van de bediening was heel prettig. Het concept van een verrassingsmenu vond ik geweldig! Het eten was bijzonder en lekker!

za 31 maart 2018