Resengo - Reserveer bij Frisone Pazzo in Heerenveen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Frisone Pazzo

Frisone Pazzo

FRISONE PAZZO BIJZONDER ITALIAANS RESTAURANT - OSTERIA
Genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland. Op topniveau bereid door ervaren chefkok Nick Twickler. In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ in Heerenveen nemen wij u mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Op zomerse dagen zal de mediterrane ambiance niet ontbreken op ons sfeervolle terras.

DE SMAAK VAN ITALIË
Met verstand van smaak en met echte aandacht voor mooie ingrediënten, serveren wij u op eigen wijze diverse pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvol eten zonder opsmuk.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

S.

De sfeer is uitstekend, het eten erg lekker en de kok is in staat op heel goede wijze dieetwensen in het menu in te passen. De prijs is heel redelijk voor wat er geleverd wordt, eigenlijk onbegrijpelijk dat het niet overvol is in dit restaurant!

Vr 02 maart 2018

Tineke Verbruggen

Heerlijk gegeten met iedere keer perfecte uitleg over het gerecht, mooie ambiance, vriendelijke bediening. De open keuken spreekt ons ook erg aan.

Do 15 februari 2018

Rob Janssen

Heerlijk gegeten in een prachtig pand. Geen keuzestress want je laat je verassen door de kok. Een aanwinst voor Heerenveen!

Do 08 februari 2018

E.

Door het ontbreken van een menukaart geen keuzestress/-plezier en overgeleverd aan de grill(-en) van de keuken. Maar wat een heerlijke overgave: verfijnde visgerechten, delicate smaken, informele maar aandachtige bediening, kortom een heel positieve ervaring.

Do 01 februari 2018