account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Frisone Pazzo

Frisone Pazzo

FRISONE PAZZO BIJZONDER ITALIAANS RESTAURANT - OSTERIA
Genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland. Op topniveau bereid door ervaren chefkok Nick Twickler. In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ in Heerenveen nemen wij u mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Op zomerse dagen zal de mediterrane ambiance niet ontbreken op ons sfeervolle terras.

DE SMAAK VAN ITALIË
Met verstand van smaak en met echte aandacht voor mooie ingrediënten, serveren wij u op eigen wijze diverse pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvol eten zonder opsmuk.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tino van der Heijden

Eten is emotie, hoor je vaak. Bij Frisone Pazzo hebben wij dit ervaart. Heerlijke smaken, prachtige wijnen en grandioze bediening.

vr 21 september 2018

Henk Kunst

Soms overkomt je iets wat je bij blijft, nou dit bezoek was er één van. De chef en bediening hebben ons laten genieten in een fijne ongedwongen zweer met heerlijke gerechten, puur en wel doordacht. In de open keuken was de passie van de chef heel mooi te zien, en werden we later op avond getrakteerd op tips en uitleg over gerecht en producten. Al met al een top avond en op zijn Hollands af te sluiten, voor een hele nette prijs, dank hier voor. Met vriendelijke groet, Henk en Trientsje

wo 29 augustus 2018

Angela Twickler

Op een mooie lente avond de anti-pasti genuttigt op het terras en daarna in het restaurant genoten van een heerlijk 4 gangen menu. Het was weer Super!

za 26 mei 2018

Tino van der Heijden

De bediening en koks hebben ons voor één avond gewoon erg gelukkig gemaakt.

do 24 mei 2018