account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fuiks eten en drinken

Fuiks eten en drinken

Fuiks eten en drinken is geen dag hetzelfde. Onze chefs en service doen er dagelijks alles aan om u te verrassen met hun passie en creativiteit. Dat proeft u terug in onze gerechten en beleeft u met onze gastvrijheid en sfeervolle omgeving. We werken met pure ingrediënten, van nose to tail en van farm to table. Zowel in ons restaurant als op het terras aan het water bent u welkom voor een goed glas wijn of bier, een fijne lunch en een smaakvol diner. Dit maakt ons een van de prettigste locaties aan de Hollandsche IJssel. Op 15 minuten afstand van Rotterdam en gratis parkeren.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

De combinatie vanaf de ontvangst, het eten, wel even wennen aan de kaart, was prima verzorgd. Goede uitleg vwb de mogelijkheden en idem bediening. Een punt van aandacht het geluid in het restaurant. Het totaal beeld voor dit restaurant is een aanrader!

za 16 februari 2019

George en Carin Bohne

Het was een heel geslaagde avond. We hebben heerlijk gegeten,en de service was perfect.

do 14 februari 2019

B.

Alles klopt in dit restaurant. Heerlijk eten, uitstekende en vriendelijke bediening en een prettige ambiance.

vr 08 februari 2019

Henry en Corinne Vinks

Fantastisch restaurant; heerlijk eten en goede bediening. Werden in stijl ontvangen vanwege ons jubileum met een versierde tafel en een heerlijk drankje om ons te verwelkomen. Echt een aanrader!

wo 30 januari 2019