account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fuiks eten en drinken

Fuiks eten en drinken

Fuiks eten en drinken is geen dag hetzelfde. Onze chefs en service doen er dagelijks alles aan om u te verrassen met hun passie en creativiteit. Dat proeft u terug in onze gerechten en beleeft u met onze gastvrijheid en sfeervolle omgeving. We werken met pure ingrediënten, van nose to tail en van farm to table. Zowel in ons restaurant als op het terras aan het water bent u welkom voor een goed glas wijn of bier, een fijne lunch en een smaakvol diner. Dit maakt ons een van de prettigste locaties aan de Hollandsche IJssel. Op 15 minuten afstand van Rotterdam en gratis parkeren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Het was een heerlijke lunch

zo 02 augustus 2020

Y. uit Rotterdam

Fuiks is en blijft een heerlijk restaurant! Vriendelijke bediening en lekker eten. Sfeer super en ook fijn, geen gillende kinderen :-)

za 01 augustus 2020

Richard Van Ostaijen

De kwaliteit was werkelijk top , wij hebben enorm genoten. Ook de service was geweldig , hadden verstand van het eten en de wijnen. Kortom voor ons was het een geweldige avond. Gaan zeker nog een keer terug komen.

za 01 augustus 2020

Fred Both

Mooie locatie, heerlijke lunch en prima personeel

za 01 augustus 2020