account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gado-Gado

Gado-Gado

In het Gentse Patershol serveert Siska Andaka de heerlijkste smaken van Indonesië in een rustige en sfeervolle omgeving.

Kies voor de pittige specialiteit “Rendang Padang”, de zachte spiesjes met pindasaus en zoete soja of voor de vegetarische Gado-Gado… U komt steeds met een kamerbrede smile buiten van dit Indonesisch restaurant.

Bovendien serveert men hier de heerlijkste cocktails én mocktails in Gent.
Naast een mooie selectie bieren kan u ook alle geselecteerde wijnen bestellen per (groot) glas of per halve liter.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Zoals altijd een hartelijk onthaal, eten om je vingers bij af te likken en cocktails om van te smullen. Er is ook altijd tijd om een praatje te slaan en de muziek zorgt voor een leuke sfeer!

wo 15 januari 2020

Freek van Vugt

Very friendly service as always and excellent, real Indonesian food in an authentic and stylish setting.

za 11 januari 2020

Bianca Pieck

Van bij het binnengaan tot het buitengaan superervaring! Hartelijke ontvangst en bediening. Superlekkere cocktail (Arak Madu!), alsook het eten deed ons terugdromen naar onze reis Java & Bali. Absolute aanrader!

za 04 januari 2020

Thérèse Frankenhuis

Wij hebben met vier personen de rijsttafel genomen met vier gerechten en die waren heerlijk. Alle gerechten waren goed van smaak, en werden met weinig opsmuk en zeer vriendelijk geserveerd. De toetjes waren prima en de (non-)alcholische cocktails heerlijk. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en erg aardige bediening. Een aanrader.

vr 03 januari 2020