account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gado-Gado

Gado-Gado

In het Gentse Patershol serveert Siska Andaka de heerlijkste smaken van Indonesië in een rustige en sfeervolle omgeving.

Kies voor de pittige specialiteit “Rendang Padang”, de zachte spiesjes met pindasaus en zoete soja of voor de vegetarische Gado-Gado… U komt steeds met een kamerbrede smile buiten van dit Indonesisch restaurant.

Bovendien serveert men hier de heerlijkste cocktails én mocktails in Gent.
Naast een mooie selectie bieren kan u ook alle geselecteerde wijnen bestellen per (groot) glas of per halve liter.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nathalie De Geest

Heel lekker eten in sfeervol intérieur, 1e kennismaking met deze keuken en alleszins voor herhaling vatbaar! Het personeel biedt een uitstekende service, is super attent en opmerkzaam! Topadresje!

do 21 maart 2019

S.

een pareltje goed verstopt, heel gezellig en heel lekker. de bediening was supervriendelijk. eerste keer maar zeker niet de laatste keer!!

do 07 maart 2019

K. uit Melle

Heerlijk gegeten. Supervriendelijk personeel en fijn voor de niet alcohol drinkers onder ons dat er zoveel niet alcoholische coctails zijn.

vr 15 februari 2019

J.

one of the best asian restaurant in town , you have to try and check it out! awesome crew awesome vibe worth the expirience!

do 14 februari 2019