account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gasthofhoeve

Gasthofhoeve

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Els Van Roy

Heerlijke, verfijnde gerechten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

za 16 oktober 2021

Tomas Van Bruyssel

Elke keer weer zeer goed .

za 09 oktober 2021

L. uit Vilvoorde

Een zeer mooie locatie. Eenvoudige menukaart maar toch evenwichtig opgebouwd. Voor elk wat wils en beperkte keuzestress, zo heb ik het graag. Kwalitatief en mooi gepresenteerde borden. Een zeer geslaagde smaakcombinatie en dit zonder de dikwijls overbodige toevoegsels. Nog een pluspunt. Deze zaak, die toch meer is dan een brasserie hanteert voor de dranken wel schappelijke prijzen. Dus geen overdreven prijzen voor een afsluitende koffie zoals men elders wel eens durft te doen.

vr 08 oktober 2021

Gerda Vanhalle

We waren met 8 collega’s om een afscheidsfeestje te vieren en om eerlijk te zijn we waren allemaal van onze sokkel geblazen omdat alles om ‘t er heerlijkst was. We namen allemaal een menu maar toch met verschillende gerechten. Alles was top qua bediening, sfeer, prijskwaliteit maar zeker wat er op ons bord werd getoverd. Je kan er van op aan dat de Gasthofhoeve door ons gezelschap met “ stip” zal worden aanbevolen bij iedereen die we kennen.

di 05 oktober 2021