no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

M.

Heerlijk en gezellig!

vr 05 januari 2018

Pierre De Groote

Heel aangename bediening, prima prijs-kwaliteitverhouding, mooi eenvoudig interieur met oog voor detail

wo 27 december 2017

N. uit Oostakker

De 1ste maal winter-Gaston - eindelijk! - en net zoals bij de zomer-edities een subliem etentje gehad! Top!! Echte aanrader! Op naar de zomer 8-))

vr 22 december 2017

Marjolein Van Lancker

Na de zomerbar, wouden we Gaston Rooftop Bar ook wel eens in de winter zien. En dat stelt zeker niet teleur! Prachtige locatie, fantastische bediening en ongelooflijk lekker eten. DIt was voor ons echt een perfecte avond!

ma 18 december 2017