account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Sint-Amandsberg

Alles super: eten, sfeer, omgeving, bediening!

do 29 augustus 2019

Herwig Deconinck

Voor de teamdag van truecolours.be gekozen voor Gaston. Maakte onze teamdag en de start van het nieuwe werkjaar nog beter. Leuk ontvangen, lekker gegeten en wat een decor en uitzicht! Bedankt

vr 23 augustus 2019

A. uit Gent

zeer vriendelijke bediening

di 20 augustus 2019

Peggy De Brabandt

Pracht locatie, ondanks het iets minder weer werden er direct dekentjes aangeboden en ook de mogelijkheid om naar binnen te verhuizen. Goede en vlotte bediening, zeer lekker eten. Iedereen was tevreden. Wij komen zeer zeker terug!!

do 15 augustus 2019