account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W. uit Sint Amandsberg

Lekker, vers, mooie portie en leuk interieur

ma 26 juli 2021

André Gossye

Blijvende TOPper in het Gentsche en neem dat maar letterlijk want de locatie blijft uniek! Maar daar stopt het zeker niet - top ervaring vanaf reservatie - tot onthaal - tot bediening en last but nog least THE FOOD = originele én klassieke gerechten with a Gaston-twitch = WE LIKE A LOT!

zo 25 juli 2021

Erna Soetaert

Fantastische plek met schitterend uitzicht over Gent! Originele invulling met behoud van de eigenheid van het gebouw. Top locatie en zeer attent personeel.

vr 23 juli 2021

S. uit Anderlecht

We komen zeker terug bij mooi weer om van het prachtige uitzicht en lekkere eten te genieten.

di 13 juli 2021