account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
  • Afhalen
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kenny Cloet

Zéér aangenaam kader. Top-keuken! Dit perfect op elkaar ingespeeld team neemt jullie gegarandeerd mee in hun beleving qua genot! Een must-do voor allen!

vr 31 juli 2020

C.

(H)eerlijk gegeten in een prachtig kader! Coronaproof, een veilig gevoel. Kindvriendelijk met een extraatje voor Marcels 5de verjaardag! We komen terug!

zo 26 juli 2020

S. uit Roeselare

Toplocatie! Heel erg genoten!

vr 24 juli 2020

N. uit Oostakker

Prachtig restaurant, super bediening en overheerlijk verse gerechten!

di 21 juli 2020