account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Gavere

Heel vriendelijke bediening, lekker gegeten en meer dan genoeg!

do 17 juni 2021

Ruben Cockx

Het mooiste dak van Gent ! Het lekkerste eten! Het vriendelijkste personeel ! Wat een top avond! Wauw!

di 15 juni 2021

Els Vercauteren

Zalige plek om een zomerse avond door te brengen!

di 15 juni 2021

P. uit Marke

Fantastische setting, gebeurt niet veel dat we zo lang op restaurant blijven zitten. Heel vriendelijke personeel en leuke/lekkere kaart!

wo 09 juni 2021