account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gaston

Gaston

Gaston is het zonnigste dakterras van Gent. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de beste huisbereide garnaalkroketten van het land.

Komende zomer opent Gaston weer de deuren tijdens juli en augustus en verrast met tal van nieuwigheden. Daarnaast blijven de twee petanquebanen de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail. De plek bij uitstek om de zomer door te brengen.

De overige maanden verandert de setting van Gaston in de gedroomde locatie voor elk type events. Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Open in juli & augustus en rond de eindejaarsfeesten. Doorheen het jaar kan je Gaston afhuren voor events.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sigrid D'hont

De bediening was zeer spontaan en vriendelijk. Het eten was overheerlijk en de porties ruim voldoende.

za 28 augustus 2021

S.

Super ontvangst met aandacht voor kindjes, lekker eten, schitterende locatie en gezellige inrichting. We komen terug

wo 25 augustus 2021

L. uit Oostende

Een grote 10 Service en onthaal zeer vriendelijk zonder flemerig te zijn Het eten was puik vooral de vol au veggie Prachtige omgeving Een echte aanrader

ma 23 augustus 2021

B. uit Gent

Wij hebben binnen gezeten met het slechte weer. Dus er is een alternatief wanneer het weer wat minder is. Leuke locatie. Super vriendelijk personeel. Lekker eten.

wo 04 augustus 2021