account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gastrovino La Liguria

Gastrovino La Liguria

Welkom bij Gastrovino La Liguria! De allereerste flagshipstore van Gastrovino waar horeca en wijnwinkel feilloos in elkaar overlopen. We zijn immers wijnbar en wijnwinkel in één! De productspecialisten, gastheren en wijnsommeliers staan te popelen om je te inspireren met al hun kennis over internationale wijnen en Italiaanse delicatessen. Met een assortiment van maar liefst 750 wijnen van over de hele wereld is de kans op slagen verzekerd. Samen met de selectie van luxe delicatessen – waaronder zalm, truffel en kaviaar – van tientallen verschillende landen en de traditionele Italiaanse producten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd, beloven wij een ware smaakbeleving te zijn.

Gastrovino La Liguria is jouw pitstop voor, tijdens of na het winkelen. Neem plaats in de bar en geniet van een Italiaanse espresso, een heerlijke lunch of een goed glas wijn, bekijk hier het menu. Bij La Liguria gebruiken we veel Slow Food producten: puur, schoon en eerlijk eten en drinken. Ontdek de wijnwinkel met ruimt 400 wijnen uit de beste wijngaarden wereldwijd. Uiteraard kan je ook veel proeven bij ons!
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Italiaans
  • € 0 - 25
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Winnifred van Weijen

Heel enthousiast om er een prima positive ervaring van te maken

ma 22 juni 2020

Ellen Broks

Heerlijke eerlijk Italiaanse keuken met keuze uit kleine en grote porties. We dronken een mooie fianno bij het mozzerella voorgerecht en een barbara d' asti bij de truffel pasta en de porcini tortellini.

za 20 juni 2020

Harrie van der Zalm

Zeer vriendelijke bediening, lekkere gevarieerde hapjes met een lekker glas wijn. Gaan hier zeker meer naar toe.

vr 19 juni 2020

M.

Een aanrader

do 11 juni 2020