account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Genieten bij Gast

Genieten bij Gast

Boek een bijzonder gastronomisch arrangement in een uniek pop-up restaurant!

GAST is een pop-up restaurant met Brabantse meesters van de gastronomie. Wij heten je van harte welkom in de Mariakapel op het Gasthuiskwartier (voormalig GZG) in het centrum van 's-Hertogenbosch. 28 Brabantse chefs, verenigd in Noord-Brabant Culinair gaan samenwerken om zich in GAST aan u te presenteren.

Reserveer nu voor De Lekkere Man met LEF

Kom een avond genieten van mannenvlees! De Lekkere Man en restaurant LEF delen hun mannenliefde (de liefde voor mannen) en hebben een menu samengesteld waar het beste van de man voorbij komt. Proef op zaterdagavond 18 of zondagmiddag 19 augustus vier gangen haan, bok en stier.

Als we boter, kaas en eieren produceren, doen we dat met melkkoeien en –geiten en legkippen. Die dieren krijgen ook broers en die broers zijn evengoed gefokt om heel goed te zijn in melk en eieren produceren, maar het zijn mannen.. De mannen zijn daarmee een bijproduct van onze boter, kaas en eieren. Hartstikke zonde want ze smaken fantastisch.

De mannenverslinders van De Lekkere Man zijn hard aan het werk om de man weer op de kaart te zetten en met wie kan dat beter dan keukenhelden met lef van LEF?? Precies! Van rouleaux tot bitterbal, alles komt langs in het bijzondere menu dat ze samenstelden voor een tweedaagse pop-up in GAST.

zaterdag 18 augustus 19.00 uur
zondag 19 augustus 16.00 uur
beide € 77,50 (vier gangen, amuse, wijnarrangement, koffie/thee)

Menu:
Bresaola van stier | biet | zilte groenten
Rouleaux van haan | diepzeegarnaal | dashi | saffraan
Bereidingen van bok
Bokkenpootje | advocaat

Locatie
Pop-up restaurant GAST is gevestigd in de Mariakapel van het Gasthuiskwartier, Burg. Loeffplein 70 E, 5211 RX 's-Hertogenbosch.

Graag verwelkomen wij u in onze kapel! Reserveer nu via de oranje "reserveer"-button rechtsboven op deze pagina.

Bij vragen, stuur een mail naar info@genietenbijgast.nl

Met GASTronomische groet,

Het hele team van GAST
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Vriendelijk en goed georganiseerd. Verrassende gerechten in een leuk arrangement.

za 28 april 2018

A.

Met veel plezier hebben we genoten van het “tuin der lusten diner” dat door Dennis en zijn team van Sense hebben gepresenteerd in de maria kapel. Het speciale en heerlijke menu en de gastrvrije ontvangst waren erg fijn en de locatie maakte het natuurlijk erg bijzonder. Erg leuk nitatief en we gaan zeker kijken wat de volgende GAST chefs gaan presenteren.

za 21 april 2018

Anouschka Peterink

Heel bijzonder! In alle opzichten een avond om nooit te vergeten. De kapel, het fantastische eten, fijne sfeer. Echt top.

do 19 april 2018

Gijs Van Steenis

Fantastisch om in historische kapel te genieten van 2-sterren gerechten. Ook thema Vincent heel mooi gebruikt. Top-ervaring!

za 17 februari 2018