account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Get Back

Get Back

Gezelligheid kent geen tijd in Get Back, de enige jaren ’70 & ’80 & ’90 club van Rotterdam. Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, dat nummer hoor je daar terug. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden, muziek uit de tijd dat stress nog niet bestond. Ski-ba-bop-be-dop-bop, weet je het nog?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Afgelopen zaterdag 16 Februari mijn 60e verjaardag gevierd met een geselecteerd gezelschap , we hadden een tafel achterin de zaak op het podium , ik had voor een quiz gekozen , leuk om tijdens de pauzes tussen het eten door te doen , hele leuke presentator. Het 3 gangen menu werd door iedereen als heel goed bevonden. De muziek was heel goed , de herinneringen kwamen terug , toen ik zelf nog DJ was. Het was een heel geslaagde avond , een hulde aan de bedrijfsleider en medewerk(s)ters die er deze avond waren. Daar we foto's hadden genomen , kunnen we dit steeds weer opnieuw beleven. Als ik in de buurt ben , zal ik weer eens langs gaan om iets te eten en drinken.

za 16 februari 2019

N.

Als grijze muizen dansen op tafel bij een feest bij Get Back. Door de combi van muziek, leren eten en een quiz staat er een geweldige sfeer.

do 20 december 2018

Anoniem Anja Zijderlaan

Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Kwaliteit van het eten was heerlijk de service super!!!! Mijn verjaardag was dankzij GET BACK geweldig. Iedereen heeft het zo naar zijn of haar zin gehad alleen maar goede berichten ontvangen de volgende dag. Bediening was erg vriendelijk en gastvrij. Zelfs mijn moeder van 88 heeft een super avond gehad. Nogmaals bedankt!! en zeker voor herhaling. Anja

za 26 mei 2018

J.

Super avond gehad !!!

za 19 mei 2018