account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proeverij Gewoon Lekker Heerhugowaard

Proeverij Gewoon Lekker Heerhugowaard

Familierestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marian Groot

Ontzettend lekker en goed gegeten. De bediening was top en het eten ook. We hebben echt waar voor ons geld gekregen. Prijs / kwaliteit verhouding is prima. Gezellige sfeer. Hier gaan we zeker nog eens eten.

za 20 november 2021

B. uit Heerhugowaard

De naam van dit restaurant moet veranderd worden. “Gewoon Lekker” is een understatement. De kwaliteit van de gerechten was fantastisch en de bediening was super. Voor onze dochters (9, 7) was het fijn dat ze zowel van de kinderkaart als van de volwassenen kaart mochten bestellen, dat zorgt er voor dat ze lekker laagdrempelig iets nieuws kunnen proeven. Wij komen zeker weer terug!

di 16 november 2021

Bas Sanders

Dit was voor mij de eerste keer dat ik naar een high tea ging. Ik heb heerlijk genoten van de hapjes, broodjes en warme snacks.

ma 15 november 2021

Doortje Doortje Bruin

Werd onwijs goed rekening gehouden met mijn allergieën en intoleranties! Kwamen meerdere malen aan tafel om de aangepaste kaart uit te leggen. Heel erg fijn! Super lekker gegeten.

zo 14 november 2021