account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gills & Scales

Gills & Scales

Elke plas is eigendom van Gills & Scales of valt onder ons exclusief recht tot uitbating. Dit zorgt ervoor dat we zelf kunnen beslissen wat we wel of niet doen. Zo kunnen wij investeren om van iedere locatie een pareltje te maken. Tijdens de selectie van nieuwe locaties zoeken wij naar karaktervolle meren met geschiedenis.

Een leuke persoonlijk ontvangst en een geregeld bezoekje door de eigenaar of zijn medewerker staat bij Gills & Scales centraal. Tijdens die momenten geven we extra tips en tricks om nog meer karpers op de kant te krijgen. Bij ieder water ligt het centrum steeds op 5 min rijden wat het mogelijk maakt om snel voor bevoorrading te zorgen bij de plaatselijke kruidenier.

Gills & Scales staat voor de ultieme hengelsportbeleving. Genieten van mooie vangsten in een geweldige omgeving zonder aan luxe te moeten inboeten, dat is steeds onze grootste uitdaging.
Stel een vraag