account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt ‘In den Gloeiende Gerrit’ al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.

Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerderij in ‘hartje Hoogland’ te vinden.

Gastvrijheid en vers mag als vanzelfsprekend worden beschouwd en we maken graag gebruik van lokale producten. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen in onze eigen moestuin en hebben we zelfs onze eigen bieren en kaas.

Veel dorpsgenoten hebben bij ons de stap van puber naar ‘jong volwassene’ gemaakt. We voelen ons nauw verwant met het onderwijs en mvo zit bij ons in de genen. Zo zijn wij founder van Matchpoint (betrokken ondernemen in Amersfoort) en steunen wij al jaren met ludieke acties diverse goede doelen. Kortom, gastvrijheid, gezelligheid en verrukkelijke pannenkoeken voor iedereen in een boerderij vol verhalen uit het heden en verleden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ton denOuden

Na bij het smartlappenfestival in Amersfoort te zijn geweest op deze koude zaterdag heerlijk opgewarmd bij de Gloeiende Gerrit. Heerlijke pannenkoeken en veel variatie, goede bediening. Wij komen zeker terug. Groet Ton.

za 13 april 2019

Nynke Van Eerde

Wat het fijne is aan de Gloeiende Gerrit is dat de kinderen heerlijk eten en daarna weer snel gaan spelen boven. Mijn man en ik zitten dan samen en dat kan ook omdat de sfeer gezellig en intiem is. Het personeel is gezellig en relaxt naar de kinderen toe. O en ook belangrijk: De pannenkoeken zijn heerlijk en rijk belegd! :-)

za 06 april 2019

G.

Heerlijk gegeten voor een prima prijs. Fijne speciaalbiertjes

za 30 maart 2019

Karin Jansen

De lekkerste pannenkoeken uit de regio en ver daar buiten. Top

vr 22 maart 2019