account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt ‘In den Gloeiende Gerrit’ al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.

Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerderij in ‘hartje Hoogland’ te vinden.

Gastvrijheid en vers mag als vanzelfsprekend worden beschouwd en we maken graag gebruik van lokale producten. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen in onze eigen moestuin en hebben we zelfs onze eigen bieren en kaas.

Veel dorpsgenoten hebben bij ons de stap van puber naar ‘jong volwassene’ gemaakt. We voelen ons nauw verwant met het onderwijs en mvo zit bij ons in de genen. Zo zijn wij founder van Matchpoint (betrokken ondernemen in Amersfoort) en steunen wij al jaren met ludieke acties diverse goede doelen. Kortom, gastvrijheid, gezelligheid en verrukkelijke pannenkoeken voor iedereen in een boerderij vol verhalen uit het heden en verleden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

M.

Heerlijke pannenkoeken, voor ieder wat wils. De pannenkoeken worden snel geleverd, door vriendelijke bediening, die ook nog komt vragen of alles naar wens is. Het toetje maakt het tot een lekkere afsluiting en voor de kinderen uiteraard het cadeautje uit de automaat!

vr 10 augustus 2018

Jacob Heek

Helemaal goed was het, kregen met het zeer warme weer een fles water aangeboden.

vr 27 juli 2018

R.

De eerste verjaardag van mijn dochter gevierd bij de GG. Mooie plek op het terras, goede bediening en heerlijke pannenkoeken. Toen we vroegen of de pannenkoek voor mijn dochter al eerder kon komen was dat geen enkel probleem en werd dat geregeld, een top avond gehad!

vr 13 juli 2018

H.

Heel flexibel. We kwamen met 12 personen ipv 8 waar we voor gereserveerd hadden. Dat was geen probleem. Snelle service ivm de kleine kinderen.

za 07 juli 2018