no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt ‘In den Gloeiende Gerrit’ al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.

Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerderij in ‘hartje Hoogland’ te vinden.

Gastvrijheid en vers mag als vanzelfsprekend worden beschouwd en we maken graag gebruik van lokale producten. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen in onze eigen moestuin en hebben we zelfs onze eigen bieren en kaas.

Veel dorpsgenoten hebben bij ons de stap van puber naar ‘jong volwassene’ gemaakt. We voelen ons nauw verwant met het onderwijs en mvo zit bij ons in de genen. Zo zijn wij founder van Matchpoint (betrokken ondernemen in Amersfoort) en steunen wij al jaren met ludieke acties diverse goede doelen. Kortom, gastvrijheid, gezelligheid en verrukkelijke pannenkoeken voor iedereen in een boerderij vol verhalen uit het heden en verleden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Harry De vries

Hadden 1pannekoek niet juist gekregen ,daarna de juiste ingrediënten gedaan en ook nog dat wij deze niet hoefden af te rekenen

vr 02 maart 2018

C.

Wij hadden om een rustige plek in het restaurant gevraagd. Dit was super geregeld, gezellig in een hoek. Het eten was weer heerlijk en de bediening vriendelijk en zelfs snel. En dat terwijl het restaurant helemaal vol zat! Ook een glutenvrije pannenkoek was geen probleem. Wat soms gebeurt is dat een glutenvrije pannenkoek niet goed wordt door gebakken, maar deze was echt top!

vr 02 februari 2018

E.

De pannenkoek was heerlijk en vooral de service was uitstekend!

za 27 januari 2018