account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt ‘In den Gloeiende Gerrit’ al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.

Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerderij in ‘hartje Hoogland’ te vinden.

Gastvrijheid en vers mag als vanzelfsprekend worden beschouwd en we maken graag gebruik van lokale producten. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen in onze eigen moestuin en hebben we zelfs onze eigen bieren en kaas.

Veel dorpsgenoten hebben bij ons de stap van puber naar ‘jong volwassene’ gemaakt. We voelen ons nauw verwant met het onderwijs en mvo zit bij ons in de genen. Zo zijn wij founder van Matchpoint (betrokken ondernemen in Amersfoort) en steunen wij al jaren met ludieke acties diverse goede doelen. Kortom, gastvrijheid, gezelligheid en verrukkelijke pannenkoeken voor iedereen in een boerderij vol verhalen uit het heden en verleden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.m. van Doornik

We waren, door de taxi, een half uur te vroeg maar dat was geen probleem. We werden snel geholpen en ondanks dat het een doordeweekse avond was, was het goed druk. Mijn oma was erg blij met haar volle bakje gember voor op de pannenkoek, "die is niet altijd overal zo lekker vol" zei ze. Het smaakte weer heerlijk!

do 07 februari 2019

J.

Heerlijk gegeten, bijzonder smaakvolle, gevarieerde en goed belegde pannenkoeken. Zeer vriendelijke bediening die er voor onze jarige zoon echt een feestje van maakten. Aanrader!

wo 06 februari 2019

André Del-Tin

Het was geweldig. Ruime keuze en het leuke is dat je de pannenkoek zelf kan samenstellen.

di 27 november 2018

C.

lekker eten, goede bediening, gezellig

di 13 november 2018