account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt ‘In den Gloeiende Gerrit’ al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.

Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerderij in ‘hartje Hoogland’ te vinden.

Gastvrijheid en vers mag als vanzelfsprekend worden beschouwd en we maken graag gebruik van lokale producten. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen in onze eigen moestuin en hebben we zelfs onze eigen bieren en kaas.

Veel dorpsgenoten hebben bij ons de stap van puber naar ‘jong volwassene’ gemaakt. We voelen ons nauw verwant met het onderwijs en mvo zit bij ons in de genen. Zo zijn wij founder van Matchpoint (betrokken ondernemen in Amersfoort) en steunen wij al jaren met ludieke acties diverse goede doelen. Kortom, gastvrijheid, gezelligheid en verrukkelijke pannenkoeken voor iedereen in een boerderij vol verhalen uit het heden en verleden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marian Wijntjes

We hebben heerlijk gegeten , al onze wensen werd aan voldaan . ( verandering van ingrediënten op de pannenkoeken) n uitstekende service en n top bediening !!

zo 27 september 2020

Wiek Vastenburg

De dame die ons bediende was zeer vriendelijk en had plezier in haar werk. Het eten was heel goed. Voor herhaling vatbaar.

za 26 september 2020

K.

Bij binnenkomst werden we vrolijk verwelkomd en naar een tafeltje geleid. De pannekoeken en de toetjes waren heerlijk ! Bediening was ontzettend aardig en spontaan. Het was een hele gezellige avond .

vr 11 september 2020

M. uit Amersfoort

Heel lekker gegeten, Enige spijt is dat we niet eerder hier naar toe gegaan zijn.

zo 30 augustus 2020