no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Gloria

Gloria

In de oude sigarenfabriek Vander Elst, waar vroeger de sigaren ‘La Gloria’ werden gerold, huist nu resto Gloria. Ver weg van alle drukte, en toch binnen de ring. Midden in een verborgen stadstuin met magnifieke waterpartijen. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een twist, maar je kan er ook terecht voor fingerfood of eenvoudigweg voor een heerlijke spaghetti. Simply Glorious Food, daar gaan we voor.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

B. uit Kessel-lo

Leuke locatie met fijn terras, lekker eten en top bediening

di 15 mei 2018

Kristel Decoster

Heel lekker gegeten in een mooi kader en zeer vriendelijke bediening! Eens iets anders en zeker een aanrader!

wo 09 mei 2018

P. uit Leefdaal

Een tafeltje reserveren bij Gloria om dan te ontdekken dat er nog één tafeltje buiten vrij was om te genieten van een aangenaam warme avond, naast een uiterst vriendelijke bediening en zeer smakelijke maaltijd! Zalig! Op voorhand werden we heel correct gewaarschuwd dat het een beetje langer kon duren voor de maaltijd geserveerd werd vanwege de drukte, maar drankjes en brood werden zeer snel gebracht en de sfeer was zo perfect dat we er weinig van gemerkt hebben. Bedankt, Gloria!

di 08 mei 2018

J.

Simply glorious food... een slogan die meer dan waar gemaakt wordt.

za 28 april 2018