account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Goesting Restaurant

Goesting Restaurant

EENVOUDIG LEKKER OF LEKKER LUXE

Een oase in de stad. Ouderwets genieten op een unieke locatie; de voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool. Een ambachtelijke Frans-Belgische keuken en oprecht gastheerschap. Wij doen onze boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij. Van harte welkom voor lunch, borrel, diner en meer…ook voor uw grotere gezelschap.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Ken geen restaurant waar je zo Corona proof kan dineren. Fijne setting, lekker eten en drinken, ook binnen.

zo 05 juli 2020

G.

Heerlijk gegeten, met verrassende seizoensgebonden smaken die dansen op de tong. Ik ben normaal geen fan van fruit in hartige gerechten, maar het bord ging telkens leeg terug.

do 02 juli 2020

B. uit Utrecht

Heerlijke lunch met voldoende keus uit mooie gerechten. Onopvallend Corona-proof, erg vriendelijke bediening, prachtig terras.. top dus.

wo 01 juli 2020

Anahid Van der Linden

Heerlijk gegeten bij Goesting. Bij veel restaurants zijn de bijgerechten met zetmeel in de ban. Hier horen ze erbij en kun je ook nog heerlijke oude wijven frieten bestellen. De genomen corona maatregelingen hadden geen enkele negatieve invloed op de gastvrije avond.

ma 29 juni 2020