account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gossimijne Meijel

Gossimijne Meijel

Een avondje uit eten bij bistro Gossimijne in Meijel: Gezellig samenzijn in vertrouwde sfeer, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Dat is Gossimijne!

Bij Gossimijne in Meijel kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Heerlijk toch?
Geniet er alleen, met z'n tweeën of juist met een groter gezelschap: u bent gegarandeerd van een heerlijke tijd. Want dáár is het ons om te doen, dat u naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne… da’s lekker! Dus reserveer nu bij Gossimijne in Meijel.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Top gegeten, service erg goed en gerechter waren stuk voor stuk erg lekker. Aanrader voor iedereen.

za 15 juni 2019

Sandra Heeskens

zeer gezellige inrichting, vriendelijk personeel,eten en drinken kwam snel ondanks dat ze die avond onderbezet waren,hiervan hebben wij niks gemerkt. eten was uitstekend, erg lekker.Een mooi concept meen anders uit te gaan eten.wij waren met de complete familie, 10 man sterk.Iedereen heeft zich geamuseerd en lekker en veel gegeten

za 08 juni 2019

Wendy Peeters

Heerlijl geluncht met man en dochter. We hebben ervan genoten

za 08 juni 2019

L.

De 5 zelf uitgekozen GOSSI LUNCH UNLIMITED(aanrader!!!!) gerechtjes waren heerlijk. Het Gossi Unlimited menu dé manier om aan al je trekken te komen. Kom graag terug om de overige mogelijke gerechtjes te proberen.

zo 02 juni 2019