account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gossimijne Meijel

Gossimijne Meijel

Een avondje uit eten bij bistro Gossimijne in Meijel: Gezellig samenzijn in vertrouwde sfeer, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Dat is Gossimijne!

Bij Gossimijne in Meijel kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Heerlijk toch?
Geniet er alleen, met z'n tweeën of juist met een groter gezelschap: u bent gegarandeerd van een heerlijke tijd. Want dáár is het ons om te doen, dat u naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne… da’s lekker! Dus reserveer nu bij Gossimijne in Meijel.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Wauw! Wat een fijne avond hebben wij gehad. De service was top en we zijn niets tekort gekomen. Vriendelijke medewerkers en heerlijke gerechtjes. Een spetterende verrassing voor onze jarige zoon maakte het vandaag extra feestelijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

ma 07 oktober 2019

Egbert Vromans

Prima

vr 04 oktober 2019

Franka Verbakel

Wat een fijne bediening! Goede uitleg over het concept, een geintje tussendoor tussen klant en personeel en goed eten. Voor ons maakten jullie onze avond echt af. De I-pad is trouwens ook echt een goede service. Wij komen zeker terug. Bedankt voor de gezellige avond!

vr 27 september 2019

J.

Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.

zo 22 september 2019