account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Goudt

Goudt

Frank heeft gedurende vijf jaar een restaurant gehad in Middelburg, het hart van Zeeland. De pure Zeeuwse keuken wil hij dan ook met veel liefde en passie aan u voorstellen.
Wij bieden u klassieke gerechten met een verrassende touch, vol pure smaken en met het oog op verse seizoensproducten. Dit in combinatie met geweldige wijnen en een warme gastvrijheid zorgen voor een ultieme beleving.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Wespelaar

Goudt maakt op elk vlak zijn naam waar. De gerechten waren gedurfd, origineel en volledig geslaagd. Ook de keuze van aangepaste wijnen kon ons bekoren. Daarnaast was er een professionele doch zeer vriendelijke bediening. Voor ons een echte topper!

do 26 mei 2022

A.

super. Verfijnd, heerlijke combinaties . voor mij op dit moment het beste restaurant in liet

wo 25 mei 2022

Evelyn Werniers

We werden op een vriendelijke manier ontvangen, culinair verwend, de bediening was prima, we zaten in een gezellig kader... een mooie start van het weekend.

vr 20 mei 2022

A. uit Lier

Samen met vrienden hebben wij (over)heerlijk genoten van elk gerecht en de aangepaste wijnen. Bediening super vriendelijk. Samengevat: TOP!! Wij komen zeker terug.

za 07 mei 2022