account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Goudt

Goudt

Frank heeft gedurende vijf jaar een restaurant gehad in Middelburg, het hart van Zeeland. De pure Zeeuwse keuken wil hij dan ook met veel liefde en passie aan u voorstellen.
Wij bieden u klassieke gerechten met een verrassende touch, vol pure smaken en met het oog op verse seizoensproducten. Dit in combinatie met geweldige wijnen en een warme gastvrijheid zorgen voor een ultieme beleving.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kurt Guldentops

Uitstekend gegeten. Telkens weer heel correcte service. Op eenzame hoogte in Lier.

vr 06 maart 2020

M.

Prima eentje gisteren avond. We hebben ervan genoten. Een persoonlijke commentaar - dessert iets kouder serveren wat de frisheid van de coulis ten goede zou komen.

vr 06 maart 2020

H. uit Lier

Fantastisch lekker gegeten! Super vriendelijke ontvangst en bediening. Wij komen graag terug; speciaal voor de verrassing bij de koffie...

wo 04 maart 2020

K. uit Lier

Goudt wordt duidelijk gerund door ontzettend gepassioneerde mensen die - op basis van ons bezoek - alle succes verdienen dat ze kunnen krijgen. Het eten was bijzonder lekker en verfijnd met mooie bijpassende wijnen. De bediening was erg vriendelijk, vlot en gastvrij. Prijs-kwaliteit is dit echt heel goed. We hadden het restaurant al eens bezocht toen het nog maar een paar maanden open was, en toen waren we niet helemaal overtuigd, maar het restaurant heeft zich in tussentijd ontzettend goed ontwikkeld. Heel veel respect ook voor de chef die - als we dat goed begrepen hebben - alleen in de keuken staat en die er in zijn eentje in slaagt om voor zoveel mensen zo'n topgerechten te maken, en soms ook meehelpt om die gerechten in te zetten. En dan mogen we de lekkere aperitiefhapjes en de grote keuze aan koekjes voor bij de koffie zeker niet vergeten. Voor ons was dit een topavond in een aangenaam, gastvrij kader, en wij komen dan ook heel graag terug!

wo 04 maart 2020