account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grade

Grade

Van harte welkom ...

Mijn eetcultuur heb ik meegekregen vanuit de moederschoot. Ik eet graag en hou van gastronomie in een ongedwongen kader. Mijn voorkeur gaat uit naar een goed gevuld en evenwichtig bord dat mooi oogt. De knepen van het vak leerde ik achter het fornuis van het Brusselse "La Cravache d'Or" en de Brugse "Karmeliet".

Bij mij primeert de oorspronkelijke goede en eerlijke smaak van de producten, daarom ga ik té ver gezochte combinaties liever uit de weg. Als ik nu terugblik op de voorbije jaren (1986) waarin Grade evolueerde dan vind ik er een stuk van mijn levenshouding in terug. Ik leef vandaag, ik hou van hedendaagse muziek, moderne kunst en een losse atmosfeer. Voor mij geen stijve bedoening. Wie vreugde beleeft aan een goede maaltijd in een plezierige omgeving heeft één facet in het leven meer waar hij gelukkig om kan zijn. Ik nodig u graag uit om dit zelf te ontdekken.

Piet Rogiers, zaakvoerder
  • Bistronomie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Gent

Uitstekend zoals steeds!

do 14 februari 2019

Carine Dierickx

Kwaliteitsvolle en smakelijke lunch, ook voor grote maagjes, alsook ontvangst en service super in orde

vr 08 februari 2019

J. uit Ledeberg

Er al twee keer gegeten. Telkens zeer lekker en tiptop in orde. Mijn gezelschap was even tevreden als mij. Ik kom er zeker nog terug. Aanrader!

za 19 januari 2019

Patrick Paternoster

Top eten, Top mensen ... een aanrader ... Kwaliteit en dienstbaarheid au rendez-vous .. Chapeau jongens ...

za 29 december 2018