no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Grade

Grade

Van harte welkom ...

Mijn eetcultuur heb ik meegekregen vanuit de moederschoot. Ik eet graag en hou van gastronomie in een ongedwongen kader. Mijn voorkeur gaat uit naar een goed gevuld en evenwichtig bord dat mooi oogt. De knepen van het vak leerde ik achter het fornuis van het Brusselse "La Cravache d'Or" en de Brugse "Karmeliet".

Bij mij primeert de oorspronkelijke goede en eerlijke smaak van de producten, daarom ga ik té ver gezochte combinaties liever uit de weg. Als ik nu terugblik op de voorbije jaren (1986) waarin Grade evolueerde dan vind ik er een stuk van mijn levenshouding in terug. Ik leef vandaag, ik hou van hedendaagse muziek, moderne kunst en een losse atmosfeer. Voor mij geen stijve bedoening. Wie vreugde beleeft aan een goede maaltijd in een plezierige omgeving heeft één facet in het leven meer waar hij gelukkig om kan zijn. Ik nodig u graag uit om dit zelf te ontdekken.

Piet Rogiers, zaakvoerder
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

L. uit Evergem

Weer lekker gegeten in een gezellig restaurant. De kwaliteit van het eten was zoals steeds top en naar mijn gevoel is het hier ook iets gezelliger dan op de vorige locatie. Ook de bediening was onberispelijk. Zeer vriendelijk en met een perfecte timing. Kortom, een aanrader voor iemand die van de betere keuken houdt.

vr 04 mei 2018

A.

Uitstekende keuken en zeer leuke sfeer.

za 28 april 2018

K. uit Gentbrugge

Prijs / kwaliteit zeker dik in orde! Vriendelijke bediening Een aanrader

za 14 april 2018

W. uit Gent

vriendelijke ontvangst warme sfeer lekker eten juiste prijs Beste plaats voor gebakken ganzenlever en kreeft Merci Piet

do 12 april 2018