account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grade

Grade

Van harte welkom ...

Mijn eetcultuur heb ik meegekregen vanuit de moederschoot. Ik eet graag en hou van gastronomie in een ongedwongen kader. Mijn voorkeur gaat uit naar een goed gevuld en evenwichtig bord dat mooi oogt. De knepen van het vak leerde ik achter het fornuis van het Brusselse "La Cravache d'Or" en de Brugse "Karmeliet".

Bij mij primeert de oorspronkelijke goede en eerlijke smaak van de producten, daarom ga ik té ver gezochte combinaties liever uit de weg. Als ik nu terugblik op de voorbije jaren (1986) waarin Grade evolueerde dan vind ik er een stuk van mijn levenshouding in terug. Ik leef vandaag, ik hou van hedendaagse muziek, moderne kunst en een losse atmosfeer. Voor mij geen stijve bedoening. Wie vreugde beleeft aan een goede maaltijd in een plezierige omgeving heeft één facet in het leven meer waar hij gelukkig om kan zijn. Ik nodig u graag uit om dit zelf te ontdekken.

Piet Rogiers, zaakvoerder
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

D.

We hadden de nieuwe "Grade" uitgekozen om er samen te eten met ons vrienden ( familie). Een schot in de roos, maar daar had ik niet aan getwijfeld daar ik in een ver verleden een regelmatige bezoeker was in de charles de kerckhovelaan. Deze ervaring was top qua locatie qua culinair genot en een vlotte aangename bediening!

za 30 juni 2018

Cor Mertens

Een verwelkomende sfeer, gezellig kleinschalig interieur, attente bediening, en vooral: een succulente zwaardvis, met een heerlijke wijn erbij.

do 14 juni 2018

Mark Dejonckheere

beste service ooit meegemaakt. superlieve dame met een enorm geheugen. proficiat !

di 22 mei 2018

P. uit Destelbergen

Zeer vriendelijk bediening en het eten is was superlekker :)

vr 11 mei 2018