account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café De Hoorn

Café De Hoorn

De Hoorn (www.dehoorn.eu) is een broedplaats voor creativiteit in Leuven. De omgevormde brouwerij van Stella Artois blinkt vandaag uit in haar veelzijdigheid. Zo combineert ze een creatief bedrijvencentrum, unieke evenementenzalen en een restaurant, het Grand Café.

Met ons Grand Café willen we de Leuvense referentie worden voor plezier en lekker eten. Beneden in het café geniet je heel de dag door van een lekker drankje of een kleine snack. In ons restaurant op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen/dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de oude ketels van de Brouwzaal. Onze seizoensgebonden menukaart verandert om de twee maanden. Tijdens de lunch en het diner werken we met dagelijkse suggesties en kan je kiezen uit broodjes en variërende gerechten met een focus op 100% natuur.vlees. De chefs laten zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerken graag bier in de gerechten.
Stel een vraag