account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Bazaar

Grand Bazaar

Centraal gelegen tussen Schoten, Merksem en Brasschaat bevindt zich de eeuwenoude hoeve voormalig gekend als 'Ten Weyngaert'.

Begin 2017 namen de broers Mattheeussen de zaak over en gaven het gebouw een gerespecteerde make-over. Zo bouwden ze een stijlvolle glazen tuinkamer aan en breidde uit met een oergezellig zuiderterras. Dit alles werd waargemaakt zonder de authenticiteit van het gebouw te verwaarlozen.

Bij Grand Bazaar kan zowel jong en oud terecht voor een snelle lunch, een traditionele wafel of een uitgebreide 'steppegras' schotel. Onze gevarieerde kaart voorziet voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Super

zo 18 oktober 2020

Sandra Theuns

Lekker eten, goede bediening. Prijs kwaliteit dik ok.

zo 18 oktober 2020

K.

Grand Bazaar is ten eerste supergezellig. Een warm haardvuur heet je welkom. Het personeel is enorm vriendelijk en probeert een persoonlijke begeleiding waar te maken. De maaltijden worden met zorg bereid en gepresenteerd in ruime hoeveelheid en aan gepaste prijs. De keuzes voor vlees en vis zijn voldoende uitgebreid. Elke keer weer keren we met een fijn gevoel terug naar huis.

zo 18 oktober 2020

Vicky Dierckx

Altijd lekker en altijd even vriendelijk!

za 17 oktober 2020