account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Bazaar

Grand Bazaar

Centraal gelegen tussen Schoten, Merksem en Brasschaat bevindt zich de eeuwenoude hoeve voormalig gekend als 'Ten Weyngaert'.

Begin 2017 namen de broers Mattheeussen de zaak over en gaven het gebouw een gerespecteerde make-over. Zo bouwden ze een stijlvolle glazen tuinkamer aan en breidde uit met een oergezellig zuiderterras. Dit alles werd waargemaakt zonder de authenticiteit van het gebouw te verwaarlozen.

Bij Grand Bazaar kan zowel jong en oud terecht voor een snelle lunch, een traditionele wafel of een uitgebreide 'steppegras' schotel. Onze gevarieerde kaart voorziet voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pascale Smits

Mijn vaste & favoriete plekje om gezellig en vlakbij te gaan eten. Toppers!

di 10 maart 2020

Raymond Aertssen

super lekker en een geweldige bediening

vr 06 maart 2020

Caroline Goossenaerts

Het totaal plaatje klopt: mooi etablissement, vriendelijk bediening, lekker eten, grote porties!! Correcte prijs Een aanrader!

zo 01 maart 2020

Patrick Vancamp

Het was heerlijk en gezellig in grand bizar. Interieur is zeer mooi, bediening was uitstekend niets was te veel en het eten was lekker. Voor ons een aanrader deze mag gerust niet ontbreken in u verlanglijstje om eens te doen. TOPPERTJE

za 29 februari 2020