account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Bazaar

Grand Bazaar

Centraal gelegen tussen Schoten, Merksem en Brasschaat bevindt zich de eeuwenoude hoeve voormalig gekend als 'Ten Weyngaert'.

Begin 2017 namen de broers Mattheeussen de zaak over en gaven het gebouw een gerespecteerde make-over. Zo bouwden ze een stijlvolle glazen tuinkamer aan en breidde uit met een oergezellig zuiderterras. Dit alles werd waargemaakt zonder de authenticiteit van het gebouw te verwaarlozen.

Bij Grand Bazaar kan zowel jong en oud terecht voor een snelle lunch, een traditionele wafel of een uitgebreide 'steppegras' schotel. Onze gevarieerde kaart voorziet voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

A. uit Merksem

Had hier al meer geweest en deze keer vrienden uitgenodigd om samen met ons bij jullie te gaan eten. Iedereen vond het eten zeer lekker. Alsook de bediening, waren met 7, en hadden allen een verschillend hoofdgerecht. Toch werd dit zo goed als samen opgediend en werden we op onze wenken bediend.

za 11 augustus 2018

P. uit Antwerpen

We vonden het heel leuk te mogen ontdekken dat in onze buurt steppegras gegeten kan worden. Ook viel ons op dat het personeel heel attend en super vriendelijk was. Wij hebben genoten van ons etentje.

vr 03 augustus 2018

L. uit schoten

eerste kennismaking met grand bazaar. aanrader!

do 12 juli 2018

L.

Super gezellig om te zitten. Apero in lounge (tapasschotel was super lekker en kwalitatief), daarna gezellig tafeltje met lekkere wijn, lekker eten en super vriendelijke bediening!

ma 09 juli 2018