account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Bazaar

Grand Bazaar

Centraal gelegen tussen Schoten, Merksem en Brasschaat bevindt zich de eeuwenoude hoeve voormalig gekend als 'Ten Weyngaert'.

Begin 2017 namen de broers Mattheeussen de zaak over en gaven het gebouw een gerespecteerde make-over. Zo bouwden ze een stijlvolle glazen tuinkamer aan en breidde uit met een oergezellig zuiderterras. Dit alles werd waargemaakt zonder de authenticiteit van het gebouw te verwaarlozen.

Bij Grand Bazaar kan zowel jong en oud terecht voor een snelle lunch, een traditionele wafel of een uitgebreide 'steppegras' schotel. Onze gevarieerde kaart voorziet voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

marcel pauwels

De kwaliteit was meer dan behoorlijk. Alles was zeer smakelijk en naar wens bereid. De service was uitermate vriendelijk en niet te formeel. Prijs kwaliteit was O.K. Aangename locatie. Veel klanten aanwezig maar geen storend gevoel. Geen lawaai.

zo 14 april 2019

J.

Aangename en heel mooi ingerichte zaak. Bediening was vriendelijk en snel. Het steppegras is echt een aanrader. Een zaak waar ik nog eens terug kom als ik in die regio ben.

do 11 april 2019

D. uit Zaventem

Zalig genieten lekker eten en zeker vriendelijke Bediening Toppie

wo 10 april 2019

L.

Het was super. Bord is goed gevuld. Het eten heel lekker. Bediening zeer vriendelijk van de eerste moment dat je toekomt. Prijs kwaliteit in orde! Gezellig om te zitten. Prijs kwaliteit in orde!

za 06 april 2019