accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Grand Bazaar

Contact

Centraal gelegen tussen Schoten, Merksem en Brasschaat bevindt zich de eeuwenoude hoeve voormalig gekend als 'Ten Weyngaert'.

Begin 2017 namen de broers Mattheeussen de zaak over en gaven het gebouw een gerespecteerde make-over. Zo bouwden ze een stijlvolle glazen tuinkamer aan en breidde uit met een oergezellig zuiderterras. Dit alles werd waargemaakt zonder de authenticiteit van het gebouw te verwaarlozen.

Bij Grand Bazaar kan zowel jong en oud terecht voor een snelle lunch, een traditionele wafel of een uitgebreide 'steppegras' schotel. Onze gevarieerde kaart voorziet voor ieder wat wils.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Diane Spiessens

Een plezierig weerkomen voor onze eindejaarslunch met de vrijwilligers : goed bereikbaar ruime parking attent personeel en lekker eten

wo 07 december 2022

N. uit Schoten

As usual, steeds in orde. Super service. Lekkere maaltijden

di 06 december 2022

C. uit Deurne

Heel gezellig, super lekker en zeer vriendelijke bediening. Extra : heel toegankelijk met de rolstoel, ook het sanitair.

za 03 december 2022

Annie De Vogelaer

We hebben lekker gegeten (suggesties) in een mooi en gezellig kader. Verzorgde bediening aan tafel. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

vr 02 december 2022