account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café Krasnapolsky

Grand Café Krasnapolsky

Rustpunt op de hectische Dam

Grand Café Krasnapolsky bestrijkt de gehele voorzijde van het hotel en biedt een uniek uitzicht op de Dam. De inrichting doet denken aan een typische brasserie zoals deze in het oude Parijs te vinden was, gecombineerd met modern en elegant design. Door de hoge ramen en plafonds is er een lichte ruimte ontstaan met sfeervolle ambiance. Grand Café Krasnapolsky biedt een toegankelijke menu, met klassieke gerechten op een moderne en intrigerende manier, onder signatuur van 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest. Elke dag om klokslag 18.00 uur, rinkelt er een belletje ter aankondiging van het Hors d'oeuvre uur. Gasten kunnen dan genieten van kleine hapjes, verse salades en fruits de mer – klein van formaat, maar groots in smaak – van onze hors d'oeuvre counter. Daarnaast kun je hier genieten van een kop heerlijke koffie, een ruim assortiment aan theespecialiteiten en bijzonder gebak uit eigen patisserie, uitgestald in de unieke Cake Room.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Janine Keizerweerd

Top service en heerlijke gerechtjes!

wo 17 juli 2019

Thomas Jackson

Frans, Anwar en Elana hebben ons geweldig geholpen. Het eten was al excellent en een ervaring maar de uitstekende storytelling service spande de kroon.

za 13 juli 2019

Evelien de Groot

Heerlijke Afternoon tea met goede bediening en een grapje op zijn tijd. We hebben ons prima vermaakt!

zo 23 juni 2019

S. uit Purmerend

Heerlijke afternoon tea. Erg smakelijke gerechtjes. Mooi opgemaakt. Rustige omgeving. Uitzicht op de Dam is heel aantrekkelijk. Heel veel aandacht van de medewerker die ons bediende. Super!

zo 16 juni 2019