account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café Krasnapolsky

Grand Café Krasnapolsky

Rustpunt op de hectische Dam

Grand Café Krasnapolsky bestrijkt de gehele voorzijde van het hotel en biedt een uniek uitzicht op de Dam. De inrichting doet denken aan een typische brasserie zoals deze in het oude Parijs te vinden was, gecombineerd met modern en elegant design. Door de hoge ramen en plafonds is er een lichte ruimte ontstaan met sfeervolle ambiance. Grand Café Krasnapolsky biedt een toegankelijke menu, met klassieke gerechten op een moderne en intrigerende manier, onder signatuur van 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest. Elke dag om klokslag 18.00 uur, rinkelt er een belletje ter aankondiging van het Hors d'oeuvre uur. Gasten kunnen dan genieten van kleine hapjes, verse salades en fruits de mer – klein van formaat, maar groots in smaak – van onze hors d'oeuvre counter. Daarnaast kun je hier genieten van een kop heerlijke koffie, een ruim assortiment aan theespecialiteiten en bijzonder gebak uit eigen patisserie, uitgestald in de unieke Cake Room.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Aroesj Solak

Iedere maand gaan wij met mijn dochter samen, ergens in de stad, op een bijzondere plek lunchen. Zo ook op zondag 8 maart voor het eerst bij Grand Café Krasnapolsky. Wat een geweldige service!

zo 08 maart 2020

V.

Het was in 1 woord fantastisch! De service was top, zo vriendelijk. Niks was teveel! En het eten en de opmaak was zooooo mooi! We hebben genoten! Heel erg bedankt voor een onvergetelijke middag! Lieve groet, Vivien van der lee

za 29 februari 2020

M.

Leila was the best server we could have asked for and this experience was even better than anticipated! Leila was never far away, always smiling and laughing with us, quick to meet our wishes, and helpful/flexible where needed. I would absolutely love to do another high tea and will request Leila as my server again next time!

za 29 februari 2020

Petra Bouterse

Heerlijk verrassingsmenu gegeten voor een leuke prijs. Fijne bediening met goede uitleg van de gerechten.

za 01 februari 2020