account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café Krasnapolsky

Grand Café Krasnapolsky

Rustpunt op de hectische Dam

Grand Café Krasnapolsky bestrijkt de gehele voorzijde van het hotel en biedt een uniek uitzicht op de Dam. De inrichting doet denken aan een typische brasserie zoals deze in het oude Parijs te vinden was, gecombineerd met modern en elegant design. Door de hoge ramen en plafonds is er een lichte ruimte ontstaan met sfeervolle ambiance. Grand Café Krasnapolsky biedt een toegankelijke menu, met klassieke gerechten op een moderne en intrigerende manier, onder signatuur van 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest. Elke dag om klokslag 18.00 uur, rinkelt er een belletje ter aankondiging van het Hors d'oeuvre uur. Gasten kunnen dan genieten van kleine hapjes, verse salades en fruits de mer – klein van formaat, maar groots in smaak – van onze hors d'oeuvre counter. Daarnaast kun je hier genieten van een kop heerlijke koffie, een ruim assortiment aan theespecialiteiten en bijzonder gebak uit eigen patisserie, uitgestald in de unieke Cake Room.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Laila EL Mhassani

Wij hadden een babyshower bij grand café Krasnapolsky. In één woord: FANTASTISCHE! Een prachtige gedekte tafel en zelfs de blauwe ballonnen werden geregeld door het personeel! Ze zijn heel flexiebel en alles is mogelijk. Het personeel van grand cafë Krasnapolsky wil ik in het bijzonder onwijs bedanken, wat een top service! Ik ben er stil van. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

zo 17 februari 2019

G.

De ontvangst was heel goed en de kwaliteit bijzonder meenam e de speciale aandacht voor valentijn

do 14 februari 2019

A.

Wij hebben ontzettend genoten. Frans zorgde voor een heerlijke middag.

zo 27 januari 2019

S.

Ouderwets verwend worden in stijl!

wo 26 december 2018