account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café Van Heeckeren

Grand Café Van Heeckeren

Midden in het bruisende centrum van Nes, vind je het moderne en gezellige Van Heeckeren Grandcafé. Een groot terras met heerlijke comfortabele loungebanken, de open keuken en een immense wijnwand zijn de absolute 'eye-catchers' van Van Heeckeren Grandcafé.
Overdag serveren wij verschillende broodjes en 's avonds kun je kiezen van onze gevarieerde dinerkaart. De hele dag door is er fingerfood te bestellen. Ook 's avonds laat!
Plof lekker neer op één van de vele loungebanken op het terras en geniet van huisgemaakte cocktails en G&T's.
Zodra je zit, kom je maar moeilijk weer weg!
Stel een vraag
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 7.4/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Wat een heerlijke avond hebben wij gehad. Ik was net door mijn aanstaande ten huwelijk gevraagd en daar hebben ze heel leuk op ingespeeld door een mooie appretief met ‘vuurwerk’ aan te bieden! Ook hebben we heerlijk gegeten en was de bediening vlot en vriendelijk!

za 29 september 2018

Frank Stuiver

Leuk personeel, goede service en heerlijk eten

za 23 juni 2018

F.

Zoals iedere keer weer voelt het bij van Heeckeren als "thuiskomen". Personeel altijd vriendelijk, herkent je en heeft/maakt tijd voor je. Eten en drinken van een prima kwaliteit en op het terras waan je je zelfs in de herfst, in de zomer...! Wij kijken alweer uit naar ons volgende bezoek.

ma 23 oktober 2017

Y.

Eerste keer in Grand Café, super gegeten en gedronken. Ontzettend vriendelijk en attent personeel. Een ontzettend gezellige uitstraling, dus een vette " wij komen terug"

za 02 september 2017