account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Onze Chef de cuisine Leon Mazairac en onze maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Fantastische goed gedineerd in een mooie ambiance.

za 21 mei 2022

Anoniem Kathy van Veerdegem (ARR)

Een avondvullend eet plezier met zeer verrassende gerechten! Elk gerecht was weer een nieuwe explosie van smaak. De bediening was voortreffelijk en zeer attend.

za 21 mei 2022

F.

Kennismaking met nieuwe kaart. Mooi opgebouwd menu op hoog niveau met uitgebalanceerde gangen, erg mooi opgemaakt. Uitstekende, originele wijnpairing, uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. gastvrije en zeer deskundige bediening. Aanrader! En dan ook nog de mooiste eetzaal van Utrecht en waarschijnlijk van heel Nederland...

za 14 mei 2022

Gregor Gregor Westrik (ARR)

Mooie locatie, mooie kamer, vriendelijk en attent personeel. 5 gangen diner met wijn arrangement kan ik iedereen aanbevelen. Zeker voor herhaling vatbaar.

za 14 mei 2022