account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Chef de cuisine Vito Reekers en maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Er is in Utrecht een absoluut top restaurant. Hoge smaakbeleving in combinatie met gastvrijheid op niveau, prettige benadering.Ga er heen, beleef het en je gaat zéker weer.

ma 06 juli 2020

D.

Na de Corona ‘pauze’ was dit wederom een geweldige belevenis!

za 27 juni 2020

Margo Burgy

Heerlijk buiten gegeten, De sfeer is ontspannen . De bediening is top. altijd een persoonlijk tintje en warm , gastvrij onthaal. Heerlijke bubbel vooraf, ook al konden we weinig drinken de Sommelier Johan is een gastheer pur sang . En het verrassingsmenu was formidabel. Erg leuk dat Vito de chef even uit de keuken komt om zijn gasten te begroeten. We waren blij dat we weer uit eten konden maar zij weten ons iedere keer weer te verrassen en een heerlijke avond uit te bezorgen. Chapeau!

vr 26 juni 2020

Rolf de Groot

Zoals altijd weer fantastisch

vr 26 juni 2020