account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Chef de cuisine Vito Reekers en maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Delft

Voortreffelijke smaakcombinaties. Zorgvuldig met allergieën. Vriendelijke en proffesionele bediening, goed lopend team.

za 07 december 2019

F.

Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten, echte smaak explosies. Tevens veel gerechten waardoor je goed gevuld afsluit, ook al zijn de gerechten zelf kleine hapjes. Services was super.

vr 06 december 2019

Machiel Aanraad

Uitstekende brigade die ons een topavond heeft bezorgd! Complimenten aan de Chef.

za 23 november 2019

Ferjo Noronha

Hier eten is altijd een feest, wij worden er altijd erg blij van. We hebben ons laten verrassen met een 5-gangenmenu. Elke gang was even lekker en zag er ook nog ‘ns prachtig uit. De tarbot sprong er bovenuit, maar de absolute top was de Wagyu, perfect gegaard en mooi ondersteund door de garnituur... Complimenten, ook voor het uitstekende wijnarrangement en de perfectie, attente en supervriendelijke bediening. Wij komen hier altijd weer graag terug, en worden nooit teleurgesteld door wat de keukenbrigade ons voorzet. Een absolute aanrader!

za 26 oktober 2019