account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Onze Chef de cuisine Leon Mazairac en onze maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Wonderful food and great service, as ever.

za 04 december 2021

R.

Het eten en de locatie zijn fantastisch. De bediening maakt het af door de gasten goed aan te voelen, goede timing, humor op z'n tijd en erg mooie, passende wijnen. Klasse!

za 27 november 2021

WSB Finishing Equipment Danny Vanlerberghe

Top restaurant met een top bediening, heerlijke avond gehad!

wo 17 november 2021

V.

Erg mooie ervaring. Wij hebben in een hele mooie ambiance heerlijk gegeten en gedronken. Het personeel was erg vriendelijk en heeft zeker bijgedragen aan de gezelligheid!

vr 12 november 2021