account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Onze Chef de cuisine Leon Mazairac en onze maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hein Van Eijkern

Geweldig gegeten. Bediening zeer professioneel met een heerlijke lach.

za 12 september 2020

Shirley Koenders

We hadden niet anders verwacht, maar het was toch nog verassend allemaal! Ontzettende goede service! Het eten (wij hadden gekozen voor het 6- gangen diner), was verassend en ontzettend lekker.

za 29 augustus 2020

J.

Heerlijk gebalanceerde gerechten, verrassende amuses en leuk personeel.

vr 28 augustus 2020

Anthony Green

Dit restaurant is absoluut top. Als je zoekt voor hoge kwaliteit en een mooie, unieke ervaring, dan je kan alles hier bij Karel 5 vinden. Als je gaat hier eten, dan neem je tijd. Geniet van een lange, rustige avond in dit restaurant. Maak vandaag je reservering!

vr 28 augustus 2020