account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht
Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

Chef de cuisine Vito Reekers en maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Geweldig!!

vr 19 juli 2019

T.

Schitterende locatie en entourage. Voortreffelijk menu. En een fijn en warm team. Deskundig en onderlinge goede samenwerking. Aangename sfeer!

do 18 juli 2019

F.

Zowel service als het eten zelf waren perfect.

di 16 juli 2019

D.

Aan te raden als je wilt dineren op het hoogste niveau. Elk gerecht is enorm verfijnd, de smaken springen er uit. Restaurant Karel V is een absolute aanrader!

za 13 juli 2019