account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafe Post Plaza

Grandcafe Post Plaza

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lineke de Bruin

Prima plek! Rustig en coronaproof

vr 19 juni 2020

M.

Dank voor de fijne avond!

za 13 juni 2020

A.

Heerlijk gegeten, dankbaar dat het weer mag!

wo 03 juni 2020

Marion Hoekstra

is wel een heel hoge score, maar was het waard. Buiten van de roodtruck gegeten. Heerlijke kleine gerechtjes voor mooie prijzen! Zoals de flammkuchen met gecaramelliseerde venkel op geitenkaas. Wat mij betreft een blijvertje die kleine maat ! de kok kwam even langs om het recept uit te leggen! Ook aardige bediening. Genieten op het terras, nu het weer kan

wo 03 juni 2020