accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Grandcafe Post Plaza

Contact

Social media

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10Kwaliteit
  • 8.6/10Service
  • 8.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijk gegeten! Als vegetariër kun je hier prima te plek voor lekker eten

di 26 juli 2022

Na Mi van Bommel

Het was top!

vr 22 juli 2022

A.

Heerlijk gegeten, verrassende gerechten.

do 21 juli 2022

I.

Wat ontzettend leuk dat onze tafel versierd was voor mijn aanstaande verjaardag! Een heerlijke avond gehad in alle opzichten.

di 19 juli 2022