account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafe Post Plaza

Grandcafe Post Plaza

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
  • Afhalen
  • Delivery
  • Paasspecial
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Matias Bikel

Al heel lang bestellen we koffiebonen hier. Eerste keer met een andere brander, dus even kijken. Maar de service is altijd uitstekend geweest, ook dit keer. We kregen een telefoontje dat de bestelling één dag vertraagd zou worden omdat het voorraad niet voldoende was! Heel keurige dame aan de lijn ook.

vr 19 maart 2021

W.

Met zorg samengesteld menu. Eenvoudig af te maken. Met een persoonlijke noot. Een uitstekende fles bubbels en heerlijk chocola. Voor herhaling vatbaar; Top!

zo 14 februari 2021

Melissa Cowie

Wat een feest om het doe-het-zelf thuis van te genieten. Alle details en uitleg waren perfect. Het eten was uitstekend, bubbles en bon bons waren ook heel erg lekker. Dank jullie wel.

zo 14 februari 2021

Lia Versteege

Leuk idee, goed uitgevoerd.

zo 14 februari 2021