account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafe Post Plaza

Grandcafe Post Plaza

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wout Barendregt

We hadden een driegangen menu inclusief een boeking voor 2 nachten. Het diner was verrukkelijk. Soepje van bonen vooraf, een super malse sukade met heerlijke sidedishes en een creme brulee om voor om te fietsen! Ook het personeel is geweldig. Kortom een 10.

zo 04 oktober 2020

S. uit Wuustwezel

Lekker gegeten, vriendelijk personeel, hielden goed rekening met allergie en verzoek zoutarm.

di 08 september 2020

Inez de Jong

Het was perfect; het eten was heerlijk, de live muziek van Marijke de Vries was prachtig, de service was grandioos. Het vieren van onze ondertrouw bij Post-Plaza zorgde voor een topavond!

vr 04 september 2020

Leo Modderman

super ambiance, goed personeel en lekkere kaart !!!!

za 29 augustus 2020