account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafe Post Plaza

Grandcafe Post Plaza

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Vriendelijk personeel, fijne ambiance in een geweldig mooi pand. Tafels ruim neergezet, voorafgaand aan het diner gelegenheid om eerst even te borrelen zonder te haasten om aan tafel te gaan. Kortom heerlijk avondje uit!

za 19 januari 2019

T.

Heerlijke lunch genoten met een top bediening.

zo 13 januari 2019

F.

Heerlijk gegeten en hier ben je echt een avond uiteten met goede en vriendelijke bediening.. Super mooie locatie.

za 12 januari 2019

Anne Schaafsma

Fijne atmosfeer, vriendelijke bediening, heerlijk eten en een lekkere wijn: Lauwa

ma 24 december 2018