accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Grandcafe Post Plaza

Contact

Social media

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Hele mooie ambiance, zeer prettige attente bediening en mooie kaart met tongstrelende gerechten. Heerlijke avond gehad samen met mijn moeder.

do 09 maart 2023

Annelies Van Graven

Het verrassingsmenu was heerlijk en ook van de bij passende wijnen hebben we genoten. Na zo’n gezellige avond is het dan ook fijn om zo je bed in te rollen in dit sfeervolle hotel. Stan “de barman” heeft ons een geweldige avond bezorgd samen met onze vrienden Dirk en Heleen. Bedankt iedereen van Post Plaza, groetjes van Kees en Annelies

za 25 februari 2023

E. uit Sint-Katelijne-Waver

Zeer vriendelijke bediening en lekkere gerechten. Ook mooie decor!

vr 24 februari 2023

J.

Heerlijk gegeten, goeie service en vriendelijk personeel

wo 22 februari 2023