account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafe Post Plaza

Grandcafe Post Plaza

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marcel Loef

Top locatie Super service Geweldige gerechten

za 23 maart 2019

Anoniem Meijer

Ik had gereserveerd voor een high tea. We werden gelijk bij binnenkomst ontvangen en nar een tafel geleid. prima Je voelt je welkom. Er werd duidelijk en vriendelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk ging. We hoefden nergens om te vragen, de bediening was uitstekend. De hapjes waren gevarieerd, origineel en allemaal heerlijk klaargemaakt. Kortom, een gezellige ontspannen middag gehad. Top!!

zo 17 maart 2019

K.

Het personeel bij Postplaza is enorm klantgericht en servicegericht. Zij doen net dat beetje extra! Kwaliteit van het eten is ook erg goed.

za 16 maart 2019

L.

The quality of the Hotel is brilliant meaning: supportive and friendly employees, the guest room, the entire atmosphere, food whether it was breakfast or dinner. this all together provides a very warm feeling and a welcome comfort zone. I loved it staying in the Post Plaza resulting in the assumption that I´ll come another time. Keep running the Hotel that way!

za 09 maart 2019